Traieste experienta 7D!

“Traieste aventura 7D impreuna cu prietenii tai” este indemnul pe care cei de la Iulius Mall il lanseaza catre iubitorii de filme si aventuri. 7D cinema ofera spectatorilor o imagine 3D, al carui impact este amplificat de efecte speciale precum vibratii, vant, ploaie, mirosuri sau piscaturi si un sunet 5+1 Hi definition.

Curioasa din fire, am experimentat noua senzatie, mergand la filmul ”Haunted House”. Personajul principal este o pisica, iar spectatorul vede totul prin ochii ei, identificandu-se cu felina. Actiunea are loc intr-o casa bantuita in care apar fel de fel de pericole: sobolani, lilieci, paianjeni. Fiecare aparitie este insotita de un sunet infricosator, de miscari ale scaunului si de alte efecte precum aerul suflat la ureche sau picuri de apa. Cel mai tare m-am speriat cand in film au aparut sobolanii pentru ca ceva din partea de jos a scaunului ma pisca de picioare.

Buna dispozitie nu este doar o caracteristica a spectatorilor din micuta sala, de 12 locuri, ci si a persoanelor care pot urmari reactiile celor dinauntru pe un ecran situat pe partea exterioara a peretelui salii.

A fost o experienta scurta, de doar 20 de minute, dar care a meritat, cu siguranta. Daca va place aventura si experimentarea unor lucruri noi, va recomand sa incercati senzatia 7D. Puteti alege dintr-o gama variata de astfel de filmulete, pretul biletului variind intre 15 si 25 de lei, in functie de lungimea filmului.

Autor: Diana Caciur (Facultatea de Filosofie, UAIC – Comunicare si Relatii Publice, an II)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: