Traffic Light Party, ediţia I

traffic-light-party

Eragon în parteneriat cu EDM Iasi vă prezintă Traffic Light Party ediţia I, vineri 28 noiembrie 2014, de la ora 22:00, in Club Answer! Un party cu lumini difuze, tip semafor, este o petrecere la care oaspeţii poartă culori diferite, indicând statutul lor de relaţie.

Invitatul special al serii este nimeni altul decat VLAD DOBRESCU (CTC) care va oferi un DJ SET pe masura evenimentului! Invitati: EVOLVE, TUDOR G,  RADU GABRIEL,  SIBTR,  MC Kamikaze,  MC Kamikaze,  FUZION.

Culoarea #verde înseamnă că o persoană este singură şi este în căutarea unei relaţii.; #Roşu înseamnă că un oaspete este într-o relaţie sau nu caută o relaţie.; #Galben sugerează “sigur”, ”poate” sau ar putea însemna că unul este într-o relaţie, dar este deschis la avansurille din jur.

Scopul reducerii luminozităţii este de a diminua reţinerea, faţă de potenţialii colegi, de la petreceri. Acesta oferă de asemenea un indicator uşor de indisponibilitate cuiva, pentru a se îngriji de avansurile nedorite. Codurile de culoare derivă din culorile semnal semafor, indicând roşu pentru “oprire”, galben pentru “prudenţă” şi verde pentru “du-te”.

Oaspeţii unei astfel de petreceri sunt obligaţi să poarte strict brăţările colorate pe baza standardelor impuse. În cazul în care vor fi invitaţi, luaţi prin surprindere, aceştia vor avea la dispoziţie, alegerea de a-şi achiziţiona, la intrare, o brăţară pe culoarea respectivă.

BILETE

Bilete la intrare: 15 lei pana in ora 12:00; 20 lei dupa ora 12:00. Rezervari la telefon 0757 223 226.

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

www.facebook.com/pages/Answer

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: