Traffic Light Party, ediţia a II-a @Fever Club

traddic-light3

Un party cu lumini difuze, tip semafor, este o petrecere la care oaspeţii poartă culori diferite, indicând statutul lor de relaţie. Culoarea #verde înseamnă că o persoană este singură şi este în căutarea unei relaţii. #Roşu înseamnă că un oaspete este într-o relaţie sau nu caută o relaţie. #Galben sugerează “sigur”, ”poate” sau ar putea însemna că unul este într-o relaţie, dar este deschis la avansurille din jur.

Scopul reducerii luminozităţii este de a diminua reţinerea, faţă de potenţialii colegi, de la petreceri. Acesta oferă de asemenea un indicator uşor de indisponibilitate cuiva, pentru a se îngriji de avansurile nedorite Codurile de culoare derivă din culorile semnal semafor, indicând roşu pentru “oprire”, galben pentru “prudenţă” şi verde pentru “du-te”.

Oaspeţii unei astfel de petreceri sunt obligaţi să poarte strict brăţările colorate pe baza standardelor impuse. În cazul în care vor fi invitaţi, luaţi prin surprindere, aceştia vor avea la dispoziţie, alegerea de a-şi achiziţiona, la intrare, o brăţară pe culoarea respectivă.

LINE UP

Argatu ne va prezenta în premieră “Culese din Cartier Volumul III”. Un pioner al muzicii electronice, la cei 21 de ani strângând sute de fani la concerte. Și-a început cariera ca promoter al underground – folclorului românesc alături de Subcarpati, însă încet încet și-a dezvoltat propriul stil muzical orientându-se spre note mai electrice precum drum and bass’ul, breakbeat, dub, dub-step, electro glitch funk, hip hop sau grime. La ultimul concert susținut în Iași, în Zona Party Space, Argatu’ a strâns aproape 500 de fani extaziind publicul întreg.

Silent Strike & Dan Basu: Un nume, spunem noi, puternic pe scena muzicii electronice româneşti! Un nume prezent la numeroase festivaluri din ţară şi nu numai. Acesta nu vine singur, ci însoţit de Dan Basu şi visualurile sale, visualuri ce ne-au “hipnotizat” de atâtea ori şi care s-au potrivit perfect cu sunetele “electrice” ale fiecărui set!

DJ Sauce: Un exod al tiparelor muzicale, DJ Sauce trece în revistă toate stilurile muzicale de la oldies la prezent. Izvorul său de inspirație l-a reprezentat stilul hip-hop, care prin versatilitatea sa, i-a oferit deschidere către alte genuri muzicale, pe care Sauce le-a transpus fără ezitare în mixurile sale. Din punct de vedere muzical, stilul lui Sauce sare din tipare. În cazul lui nu se poate discuta despre un singur gen muzical abordat în mixuri. Cu alte cuvinte, el reușește să îmbine genuri precum rock, funk, oldies (considerând că muzica adevărată nu are vârstă), ajungând într-un final la muzica electronică. În prezent, un mix a lui Sauce reprezintă o experiență cu totul nouă și deosebită. De altfel, Sauce este apreciat pentru că oferă ascultătorilor din fața platanelor un show de tip “old to the new”.

Florin Marica (MARIKA) is one of the few DJ’s, producers, and promoters, who got himself profoundly involved in the underground music phenomenon from Romania, in the 1990’s. In 2005, Marika reaches up to the final of a well-known national DJ contest – Heineken – being frequently invited to the majority of Romanian clubs, before this contest-tour and even more afterwards. Also in 2005 Marika begins his collaboration with Expirat Club and Other Side, each Wednesday night being supported and entitled Selectro: DJ Marika & Guests. The guests are DJ’s, local and foreign producers from the electronic music industry, DJ sets or live performances. In 2010, Selectro is invited to organize its own scene, with local and foreign guests, on the platform of Sunwaves Music Festival. In 2010 and 2011 Selectro gets the award for the “Best concept for a series of parties in Romania” at the Nights.ro Awards. Selectro is also the name of Marika’s radio show every Wednesday night on Dance FM.

Review: Dacă la prima ediţie l-am avut Special Guest pe Vlad Dobrescu(CTC) şi am reuşit să ne mobilizăm într-un număr atât de mare(+450 persoane), de la această ediţie avem aşteptări mult mai mari. De aceea vă promitem 2 invitaţi de calibru, care cu siguranţă se vor ridica la nivelul aşteptărilor fiecăruia. Vezi detalii de la prima ediţie AICI!

BILETE SI REZERVARI

Abonament presale: 40 lei. Pretul unui bilet / seara: 25 lei. Abonamentele sunt disponibile in locatiile partenere: Povesti Iasi, Teo’s Cafe, Club Fever. RSVP: 0757.866.662.

INFO

Fever Club

Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi

Web: www.feverclub.ro

FB: www.facebook.com/clubfeveriasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: