Traditii de Sannicoara la Restaurant Traian

Mos-Nicolae,-Restaurant-Tra

Distanţa de numai şase zile care separă Sântandreiul de Sânnicoară a favorizat o vie circulaţie a motivelor şi practicilor rituale. Sântandreiul este plasat într-un timp sumbru, învăluit de spiritele malefice, însă puterea forţelor potrivnice începe să scadă după miezul nopţii, la cântatul cocoşilor.

Moş Nicolae este o personificare la varsta senectuţii, a timpului îmbătrânit care a preluat din calendarul creştin numele şi data de celebrare ale Sfantului Nicolae (6 decembrie).

Zi cu motiv de bucurie pentru cei mici, care au avut grijă să fie cuminţi tot anul pentru ca Moş Nicolae să le lase peste noapte un dar în ghetuţe şi pentru cei mari care îşi sărbătoresc onomastica alături de cei dragi, în pragul sărbătorilor de iarna şi pe care îi aşteptăm începând cu ora 19.00 la petrecerea dedicată acestora. Vă promitem o seară plină de energie, asezonată cu un meniu special, desert din partea casei şi muzica live – Formaţia Lyris. Celor mai norocoși dintre dumneavoastră le pregătim surprize frumoase la tombola serii.

Cramele Bucium Iasi vă surprind cum v-am obişnuit deja, cu degustări savuroase de vinuri tradiţionale. Pe cei mici ii asteptam cu 10%reducere la meniul special pentru copii si cu multe surprize!

REZERVARE

Rezervari la telefon 0747 819 238 sau 0750 010926

INFO

Restaurant Traian

Piața Unirii, nr.1.

www.facebook.com/restauranttraian.iasi

restauranttraian.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: