Totul despre GPeC Summit și Gala Premiilor eCommerce 2015

gpec-24-noiembrie-2015-ecommerce-romania-foto-arhivaPe 24 Noiembrie 2015, te asteapta 1 zi memorabila de Conferinta E-Commerce cu speakeri de top si subiecte de maxim interes pentru orice afacere online. Asa cum te-am obisnuit de 10 ani, vei avea parte de continut PREMIUM marca GPeC!

Inainte de desemnarea Castigatorilor Anului in Comertul Electronic Romanesc din cadrul celei de a 10-a editii a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la editia de toamna a GPeC Summit (Noiembrie 2015, Bucuresti, Romania) – 1 zi intreaga de Conferinta in care analizam evolutia comertului electronic pentru anul in curs, punctand trendurile si tendintele de dezvoltare pentru 2016.

Asa cum am promis, sarbatorim 10 ani de existenta GPeC cu speakeri de nota 20, deci asteapta-te la continut premium de la cei mai buni specialisti! Daca vezi ce am pregatit pentru editia de primavara a GPeC Summit, cu invitatii speciali Neil Patel, Chris Goward, Craig Sullivan, Matthew Woodward,Ivan Mazour si Simo Ahava, imagineaza-ti ce te asteapta in noiembrie. 😉

Speakerii si subiectele propuse in discutie vor fi anuntate in timp util pe website-ul www.gpec.ro, asadar fii cu ochii acolo sau aboneaza-te la newsletterul GPeC!

CONCURS

Poți câștigă o invitație dacă zice aici ce și cum cumpăra online în 2006. Sau care a fost prima ta comanda online și în ce an. Cine oferă cât mai multe detalii despre experiența de atunci are o șansă în plus. Câștigătorul va fi anunțat luni, 2 noiembrie.

concurs_gpec_10_lucian_rotaru_invitatie_foto

SPEAKERI INTERNAȚIONALI

speakers_noiembrie_2015_GPeC_summit

INSCRIERI

Înscrierile la cele două module de eveniment au început deja, iar preţul unui bilet de acces (atât pentru GPeC Summit, cât şi pentru Gala Premiilor eCommerce) este de 69 EUR (TVA inclus) valabil în perioada early-bird până pe 8 noiembrie 2015, inclusiv. În intervalul 9-20 noiembrie, costul unui bilet va deveni 99 EUR (TVA inclus).

Înscrierile se fac completând formularul online de pe website-ul GPeC si tot acolo veti regasi constant ultimele noutati despre eveniment, precum si agenda acestuia in foarte scurt timp.

INFO

www.gpec.ro

www.facebook.com/GPeCro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: