Toto Cutugno la Sala Palatului

Toto Cutugno revine la Bucuresti pe 29 februarie 2012 pentru a sustine un nou concert. Artistul italian va concerta la Sala Palatului,  in cadrul unui eveniment organizat de de Music Event.

toto cutugno la Bucuresti

Toto Cutugno si-a inceput cariera muzicala ca tobosar, insa dupa o vreme a hotarit sa isi formeze propria trupa. A inceput astfel sa interpreteze compozitiile proprii, in acelasi timp compunind si pentru alti artisti. De-a lungul timpului Cutugno a compus peste 400 de piese ce au fost interpretate de peste 50 de interpreti cunoscuti: Adriano Celentano, Luis Miguel, Fausto Leali si Ricchi e Poveri fiind doar citiva dintre acestia.

Participarile la competitii ca Sanremo Music Festival, unde a cistigat doua trofee si a obtinut sase clasari pe pozitia a doua, si Eurovision, competitie pe care a cistigat-o in 1990, l-au mentinut in atentia publicului si l-au transformat intr-unul dintre simbolurile muzicii italiene.

Toto Cutugno – La mia musica (Cerbul de Aur 1993)

L’Italiano“, “Serenata“, “Insieme: 1992” si “Figli” sunt doar citeva dintre piesele pe care fanii romani ai artistului le vor putea fi asculte in ultima zi a lunii februarie la Sala Palatului din Capitala. Artistul va sosi la Bucuresti insotit de band-ul sau si va concerta in jur de 2 ore.

Bilete Toto Cutugno 

schema_sala_locuri

Schema salii

Platinum Circle: 550 lei
Golden Vip: 400 lei
Categoria 1: 300 lei
Categoria 2: 200 lei
Categoria 3: 100 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Sala Palatului Bucureşti: Str. Ion Câmpineanu nr. 28, Bucureşti

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: