Toto Cutugno la Sala Palatului

Toto Cutugno revine la Bucuresti pe 29 februarie 2012 pentru a sustine un nou concert. Artistul italian va concerta la Sala Palatului,  in cadrul unui eveniment organizat de de Music Event.

toto cutugno la Bucuresti

Toto Cutugno si-a inceput cariera muzicala ca tobosar, insa dupa o vreme a hotarit sa isi formeze propria trupa. A inceput astfel sa interpreteze compozitiile proprii, in acelasi timp compunind si pentru alti artisti. De-a lungul timpului Cutugno a compus peste 400 de piese ce au fost interpretate de peste 50 de interpreti cunoscuti: Adriano Celentano, Luis Miguel, Fausto Leali si Ricchi e Poveri fiind doar citiva dintre acestia.

Participarile la competitii ca Sanremo Music Festival, unde a cistigat doua trofee si a obtinut sase clasari pe pozitia a doua, si Eurovision, competitie pe care a cistigat-o in 1990, l-au mentinut in atentia publicului si l-au transformat intr-unul dintre simbolurile muzicii italiene.

Toto Cutugno – La mia musica (Cerbul de Aur 1993)

L’Italiano“, “Serenata“, “Insieme: 1992” si “Figli” sunt doar citeva dintre piesele pe care fanii romani ai artistului le vor putea fi asculte in ultima zi a lunii februarie la Sala Palatului din Capitala. Artistul va sosi la Bucuresti insotit de band-ul sau si va concerta in jur de 2 ore.

Bilete Toto Cutugno 

schema_sala_locuri

Schema salii

Platinum Circle: 550 lei
Golden Vip: 400 lei
Categoria 1: 300 lei
Categoria 2: 200 lei
Categoria 3: 100 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Sala Palatului Bucureşti: Str. Ion Câmpineanu nr. 28, Bucureşti

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: