Toți bărbații mei – un spectacol pentru femei și cei care vor să le înțeleagă @Times Pub

toti barbatii mei

Sunteti invitati luni, 23 noiembrie 2015, de la ora 20:00 in Times la  ”Toți bărbații mei” – un spectacol de teatru pentru femei și cei care vor să le înțeleagă) cu Diana Giubernea, regia Mona Gavrilaș.

Creația binecunoscutei echipe Mona Gavrilaș – Diana Giubernea (echipa semnatară a longevivului spectacol ”Monoloagele Vaginului”) – ”Toți bărbații mei” lansează teme de meditație și dă chei inedite de înțelegere a creierului femeiesc.

”Toți bărbații mei” este o comedie spumoasă, plasată în decorul urban. În centrul atenției avem o femeie, care nu poate să doarmă din cauza vecinilor de bloc, prea zgomotoși. Situația este absolut normală sau măcar binecunoscută de toată lumea. La fel e și femeia: cel puțin normală. Frământările și monologurile ei, mai mult sau mai puțin interioare, sunt însă pretextul pentru o comedie în care ne regăsim toți, femei și bărbați, cu neîncrederi, întrebări și gânduri secrete.

Actrița cameleonică Diana Giubernea (în ”Monoloagele Vaginului interpretează mai mult de zece personaje) intră sub incidența personajului creat de regizoarea Mona Gavrilaș, adică devine o femeie ca o „vioară Stradivarius cu corzile cam întinse, gata să plesnească”. Firește că meditațiile doamnei în cauză se îndreaptă destul de repede spre universul masculin cunoscut sau în curs de cercetare. Un jurnal cu zâmbet al simțurilor, spectacolul ”Toți bărbații mei” analizează cu ironie sau seriozitate experiențe și trăiri umane, predominant feminine.

FUMATUL ESTE INTERZIS PE TOT PARCURSUL SPECTACOLULUI!

REZERVARE

Bilet: 30 lei SPECTACOL + BUFFET rece și cald inclus. Info & Rezervări: 0751 118 386

INFO

Times Pub

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: