Top Education Tour – licee de elita si tabere in strainatate

Scoli de elită din Europa vor vizita orasul Iasi în cadrul evenimentului Top Education Tour – Licee de elită si tabere de vară în străinătate. Reprezentantii unora dintre cele mai apreciate scoli occidentale vor veni în România pentru întâlniri personale cu elevii si familiile acestora, interesati de programe liceale de studiu sau de tabere de limbi străine, în străinătate.

Pe 28 Februarie 2014, ora 18.00, la Grand Hotel Traian, reprezentanti ai scolilor de elită din Europa si experti educationali vor vizita orasul Iasi în cadrul Top Education Tour. Evenimentul este organizat de către Consultantul numărul 1 pentru studii în străinătate din România – IntegralEdu.

Participantii la eveniment sunt reprezentantii prestigiosului Cambridge Education Group, care reuneste un grup de scoli cu centre în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii si alte locatii din Europa, reprezentantii celui mai bun colegiu elvetian Aiglon College si ale celebrei scoli britanice Sidcot School.

Scopul acestui eveniment este de a aduce reprezentantii unora din cele mai bune sisteme educationale din lume fată în fată cu elevii din Iasi si să prezinte familiilor acestora oportunitătile de studiu, conditiile de eligibilitate si de admitere. Evenimentul constă într-o serie de prezentări si seminarii în cadrul cărora elevii si părintii se vor familiariza cu programele de studiu si programele de formare lingvistică în Europa.

Consultantii IntegralEdu vor furniza informatii utile cu privire la cel mai potrivit mod de a alege un liceu în străinătate, pentru fiecare în parte, care sunt cele mai bune programe educationale pentru copii, cerintele de admitere si taxele de scolarizare.

Întâlnirile se adresează si copiilor care doresc să-si îmbunătătească cunostintele de limbă străină într-un mediu international. Pentru acestia vor fi prezentate oportunitătile de tabere de limbi străine, în străinătate, în cele mai potrivite si preferate centre de limbi străine din Europa. Candidatii vor avea posibilitatea de a alege din timp cel mai bun curs pentru ei si să îsi rezerve vacanta în centrul de limbi străine preferat, unde concurenta internatională este mare si locurile sunt ocupate foarte repede.

Acest eveniment educational este parte din programul celui mai mare târg de consultantă educatională din România – World Education – si are rolul de a veni în sprijinul elevilor ambitiosi din afara Bucurestiului cu informatii de primă mână si oportunităti de a studia în scoli de elită din străinătate. Misiunea principală a proiectului “World Education”, organizat de IntegralEdu, este să aducă mai aproape sistemele occidentale de învătământ de familiile si candidatii din România.

INSCRIERE

Evenimentul este special conceput pentru toti elevii cu vârste cuprinse între 8 si 18 ani care doresc să obtină o diplomă occidentală de liceu si care doresc să-si asigure admiterea la o universitate internatională de top.  Serviciile de consultantă educatională sunt gratuite iar intrarea la eveniment este liberă pentru toti cei care doresc să beneficieze de această oportunitate. Având în vedere timpul limitat de vizită în orasele planificate pentru evenimentul Top Education Tour (Constanta, Galati, Bacău, Suceava, Iasi), candidatii se pot înscrie în avans pentru întâlniri individuale pe www.integraledu.ro, unde poate fi găsit si programul evenimentului sau la teodora@integraledu.ro.

INFO

www.integraledu.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: