Top case de pariuri offline după numărul de agenții

pariurix - ziaruldeiasi.ro

Agențiile de pariuri offline s-au înmulțit precum ciupercile în ultimul deceniu. Ultimele sondaje indică posibilitatea ca numărul caselor de pariuri să depășească,  în următorii ani, numărul farmaciilor.

Chiar dacă majoritatea pariurilor la nivel mondial se plasează online în proporție covârșitoare, în ultimii ani, operatorii nu s-au sfiit să deschidă câteva mii de astfel de spații. Iată topul caselor de pariuri după numărul de agenții:

  • Fortuna – 727 agenții
  • Casa Pariurilor – peste 700 de agenții
  • Baum Bet – 626 de agenții partenere
  • Super Bet – aproximativ 500 agenții
  • Stanley Bet – peste 360 de agenții
  • Multi Bet – 212 agenții
  • Winner – 203 agenții
  • Bet Cafe Arena – 189 agenții

Fortuna
Cea mai răspândită casă de pariuri offline pare să fie Fortuna. Cel mai bun operator din Europa Centrală și-a făcut simțită prezența în țară abia la sfârșitul anului trecut. Cu toate acestea, intrarea pe piață a casei de pariuri originare din Cehia a fost una cât se poate de spectaculoasă, dacă ne gândim că a debutat cu preluarea a nu mai puțin de 400 de puncte de lucru de la Public Bet – liderul de la aceea vreme.

Fortuna răzbește și pe online. Având o sumedenie de bonusuri și oferte promoționale, care mai de care mai provocatoare, agenția și-a câștigat rapid simpatia zecilor de mii de pasionați. Fortuna le permite pariorilor să plaseze cea mai mică miză per linie din sistem dintre toate casele de pariuri licențiate în țară, fapt pentru care a fost îmbrățișată de cei care obișnuiesc să aleagă acest tip de bilet.

Casa Pariurilor
Aceasta pare să fie cea mai apreciată casă de pariuri offline de la noi din țară. Oferta de pariere include câteva tipuri de pariuri care sunt cel puțin interesante, însă probabil principalul atu pe care îl are ar putea fi cotele excelente. Da, chiar dacă o mare parte dintre pariori neglijau acest aspect până nu de mult, se pare că această industrie, aflată în plină dezvoltare, i-a îndrumat pe pasionați către aprofundare Rezultatul educării în acest sens nu poate fi decât unul benefic. Comunitățile de pariuri online nu au făcut altceva decât să militeze în acest sens în ultimii ani, iar rezultatele încep acum să se vadă. Casa Pariurilor are peste 1,2 milioane de căutări lunare pe Google, cel mai folosit motor de căutare din România.

Baum Bet
Acesta este operatorul care a avut probabil cea mai neașteptată ascensiune pe plan local. Înființata în anul 1993, compania s-a extins într-un mod cât se poate de spectaculos de-a lungul celor peste 23 de ani de experiență, ajungând să numere în momentul de față 626 de agenții partenere. Terminalele de pariuri sportive au contribuit decisiv la diversificarea ofertei pe care operatorii o propuneau colaboratorilor. Cheia succesului din spatele operatorului român a fost reprezentată de dorință continuă de a se adapta tipului de jucător de clasă medie de la noi din țară.

Super Bet și Stanley Bet
Acești doi operatori sunt extrem de populari în primul rând pentru jackpot-urile progresive pe care le oferă la nivel național. Ultimul premiu Mega Jackpot a fost câștigat în data de 12 aprilie, într-o agenție din Deva, la numai o săptămână distanță după ce premiul cel mare fusese câștigat de un bucureștean. Cele două premii acordate au însumat peste 120.000 de euro, iar fericiții câștigători au avut ocazia să-și încerce forța în fața multiplului campion mondial de skandenberg, Ion „Iron” Oncescu.

Stanley Bet a fost unul dintre primii operatori care au introdus jocurile virtuale, care includeau curse de curse de cai, de câini sau de motociclete, dar și meciuri virtuale de fotbal. Chiar dacă piața s-a mai diversificat și astfel o mare parte dintre jucători au migrat către alte agenții, atât Super Bet cât și Stanley Bet rămân două puncte de referință pe piața românească, însumând împreună peste 850 de săli de jocuri.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: