Top 5 restaurante ciudate din jurul lumii

Spunem despre un restaurant dacă e bun sau de evitat în functie de mâncare, preturi, cum suntem serviti si cât asteptăm pentru comandă. Asta nu este tot pentru unii, pentru că patronii de localuri au dus experienta unei mese în oras într-o cu totul altă zonă, aceea a experientei inedite si nu a experientei culinare si atât.

Pentru că suntem curiosi din fire astăzi povestim despre cinci cele mai ciudate restaurante din jurul lumii.Asta nu înainte de a vă îndemnă să aruncati un ochi pe o listă cu restaurantele exotice din Bucuresti, o alta cu localuri speciale pentru prima întâlnire si ultima, dar nu cea din urmă, cu restaurante si servicii de delivery care acceptă si plata cu tichete de masă.

1. Twin Stars, Rusia
Cum ar fi să păsesti într-un loc si să vezi că toti angajatii au de fapt sosii? În Twin Stars din Moscova regula principală pentru cei care vin la interviu pentru angajare este ca ei să aibă un frate / soră geamăn / ă care vrea să lucreze în acelasi loc.

Alexei Khodorkovsky, proprietarul restaurantului, spune că a fost inspirat dintr-un film din copilărie (Kingdom of Crooked Mirrors).

2. Hachikyo, Japonia
Nu te ridici de la masă până nu termini tot din farfurie! Desi nu pare decât replica bunicilor sau a părintilor în copilărie, la restaurantul Hachikyo din Japonia chiar se întâmplă asta. Nu stim dacă mâncarea este atât de bună, dar cei care nu termină până la ultimul dumicat plătesc o amendă.

Oficialii localului spun că pescarii japonezi lucreză în conditii grele pentru a pescui cei mai buni pesti care sunt apoi gătiti în restaurant si că au decis să recurgă la această “amendă” pentru a le arată recunostinta.

3. Dinner in the Sky
Un restaurant la înăltime, la propriu, pentru că masa este una  suspendată la câtiva metri buni deasupra solului. Vă sună cunoscut? Am experimentat si noi senzatia într-unul dintre episoadele getWeekend când am urcat deasupra Bucurestiului.

4. Dick’s Last Resort, Chicago
În Las Vegas toată lumea s-a săturat de oameni politicosi. Altfel chiar nu ne explicăm de ce un restaurant unde chelnerii si personalul angajat are trecut în fisa postului să fie cât se poate de nepoliticosi si răutăciosi cu cei care trec pragul localului.

Cei care îsi fac rezervare pentru a lua masa aici primesc insulte, chelnerii aruncă în ei cu servetele. E o experientă, pe banii clientilor desigur.

5. Lambert’s Café, Missouri
În localitatea Sikeston toată lumea stie să prindă lucrurile din zbor. Nu este vorba despre nicio metaforă, pentru că angajatii restaurantului aruncă la propriu cu mâncare în clienti. Desigur, ce se poat eprecum chifle si alte lucruri solide.
Dintre cele de mai sus care ar fi restaurantul pe care v-ati dori să-l încercati?

Sursa: getlokal.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: