TOP 10 – Cele mai elegante aparitii pe covorul rosu / OSCAR 2015

Lupita-Nyong'o-Calvin-Klein Collection

Actrița Lupita Nyong’o a fost, și în acest an, una dintre cele mai apreciate prezențe pe covorul roșu de la gala premiilor Oscar, grație rochiei sale albe cu un decolteu adânc realizată din 6.000 de perle de designerul american Calvin Klein, comentează EFE.

Jurnaliștii adaugă că nici artistele Marion Cotillard și Julianne Moore, care au optat tot pentru ținute de culoare albă, nu au trecut neobservate, duminică seara, la Teatrul Dolby din Los Angeles.

Câștigătoare a premiului pentru cel mai bun rol principal feminin, Julianne Moore a ales un model Chanel, în timp ce actrița franceză, nominalizată la aceeași categorie, a optat pentru o creație a casei Dior.

Printre cele mai elegante, ca de obicei, a fost și actrița australiană Cate Blanchett, care va înmâna una dintre distincții. Ea a atras atenția cu o rochie neagră accesorizată doar cu un colier albastru.

Pentru o combinație de alb cu negru s-au decis Patricia Arquette, câștigătoare a  Oscarul-ui pentru cel mai bun rol feminin secundar, precum și Reese Whiterspoon, nominalizată la categoria “Cea mai bună actriță în rol principal“.

Roșul a fost culoarea aleasă de britanica Rosamudn Pike, nominalizata la Oscarul pentru “Cea mai bună actriță în rol principal“, precum și de tânăra Dakota Johnsson, o artistă în vogă în acest moment, după lansarea filmului “Fifty shades of Grey“. Ea a sosit însoțită de mama ei, actrița americană Melanie Griffith, îmbrăcată într-o rochie neagră.

Cea de-a 87 ediție a Premiilor Academiei Americane de Film a avut loc duminică seara, la Dolby Theatre, Hollywood, California.

GALERIE FOTO

Sursa: AGERPRES / OSCAR.GO.COM

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: