Toneli lanseaza “La curte” – Free Range, ouă care provin de la găini crescute la sol

Toneli Free Range

Toneli Holding lansează noul produs „La curte” – Free Range, ouă care provin de la găini crescute la sol, cu acces în aer liber și hrănite pe bază de cereale. Grupul de companii Toneli a realizat o investiție de 700.000 de euro în ferma din localitatea Găești, din județul Dâmbovița, pentru a oferi consumatorilor produse la cele mai înalte standarde de calitate.

Free Range se înscrie în clasa de calitate 1 (din cele patru clase corespondente ouălor de consum), ceea ce asigură consumatorul că aceste găini ouătoare sunt crescute în cele mai bune condiții și se bucură de o nutriție superioară. Pentru că sunt foarte importante pentru compania noastră, am înfiinţat o nouă casă pentru găini, la Găești, în incinta amplasamentului deţinut de Avicola Găeşti, unde li se acordă întreaga atenție: au acces în aer liber și sunt hrănite cu cereale atent selecționate de specialiști, pentru a putea produce întotdeauna ouă la cele mai înalte standarde de calitate. Siguranța lanțului alimentar și grija față de mediu sunt prioritățile grupului Toneli, motiv pentru pentru care am adaptat întreg sistemul de producție, pentru a face din «La curte – Free Range» oul ideal pentru orice familie”, a declarat Andreea Constantinescu, Marketing Manager Toneli Holding.

Procesul de producție este atent monitorizat, pornind de la recoltare și controlul zilnic, la sortare și ambalare, fiind permanent controlat de către medici veterinari, nutriționiști, ingineri, economiști și tehnicieni, pentru a asigura calitatea produselor ce ajung la clienți. A fost adaptat microclimatul din hale, administrarea hranei și a apei de băut, transformându-le în procese automatizate, oferind astfel păsărilor un plus de confort.

După investiția de 700.000 de euro, ferma Free Range de la Găești are o suprafață totală de peste 80.000 de metri pătrați, cu o capacitate de găini ouătoare de aproximativ 18.850 de capete, care produc în medie 14.800 de ouă pe zi, respectiv 444.000 de ouă pe lună.

Produsul  din gama Familia Toneli „La curte” – Free Range este disponibil în caserole de 10 ouă.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: