Tom Jones va concerta din nou la București

tom-jones-concert-sala-palatului-bucuresti-1-noiembrie-2013-afisDupă 2 ani de la ultimul concert susținut la București, Tom Jones revine la Sala Palatului. Concertul va avea loc pe 1 noiembrie 2013, începând de la ora 20.00.

În 2011, la cei 71 de ani, Tom Jones a reușit să umple Sala Palatului, demonstrând că talentul nu are vârstă. Cântărețul vrea să reediteze succesul și la 73 de ani. Tom Jones se va întoarce în București pentru a-și încânta fanii cu hit-uri precum “Delilah”, “Mama told me not to come”, “What’s New Pussycat”, “It’s Not Unusual”, “Thunderball”, “She’s a lady”, “Burning Hell”, “Tower of Song” și “Hit or Miss”.

Tom Jones a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul și rhythm & blues, având în spate 46 de ani de carieră. Susținut de popularitatea sa ca interpret live, artistul septuagenar a atras cele mai bune recenzii din carieră pentru cele mai recente două albume – “Spirit In The Room” și “Praise & Blame”. Tom Jones a fost înnobilat de Majestatea Sa, Regina Angliei, în 2006 și are în palmares un premiu Brit “pentru cea mai buna contribuție a unui artist în muzică”, un premiu Silver Clef pentru toate realizarile sale, distincția Hitmaker (US) din partea compozitorilor americani de pe Hall of Fame, prestigiosul premiu Music Industry Trust (UK, 2010), dar și premiul “Bărbatul Anului” din partea GQ în 2012.

Pe numele său complet, Thomas Jones Woodward, cântărețul s-a născut în Pontypridd, South Wales, Marea Britanie pe 7 iunie 1940, tatăl său lucrând la minele de cărbuni din Valea Rhondda. La 15 ani, Tom a renunțat la școala, începând să lucreze, inclusiv să cânte în cluburi de noapte. S-a căsătorit la doar 17 ani.

http://www.youtube.com/watch?v=oIfxBthfFkg

În ciuda notorietății hiturilor “It’s Not Unusual”, “Kiss”, “Delilah”, “What’s New Pussycat”, “I’ll Never Fall In Love Again” sau “If I Only Knew”, Tom Jones este în primul rând un artist cu un suflet pentru rhythm & blues. Albumul din 1999 (Reloaded) a atins cele mai mari de vânzări (5 milioane de exemplare) din cariera sa de 35 de ani. În 2010, Tom a schimbat direcția odată cu lansarea celui de-al 39-lea album de studio, “Praise & Blame”. “Praise & Blame a avut ca motto “întoarcerea la esențe, la rădăcini”, iar albumul a fost înregistrat ca spectacol live în întregime, în studioul lui Peter Gabriel din Bath, Anglia, produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). Rezultatul a dezvăluit un artist în mare formă și foarte antrenant în varianta live. Urmare a succesului materialului “Praise & Blame”, Tom Jones a lansat “Spirit In The Room” în mai 2012. Fiind acompaniat de Ethan Johns, Tom Jones a inclus piese a semnate de Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon și Paul McCartney.

sursă: www.infomusic.ro

BILETE

Concertul lui Tom Jones este prezentat de Marcel Avram, East European Events și D&D East Entertainment. Biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventim. Prețurile biletelor, în funcție de categoria aleasă, sunt:

  • VIP EXCLUSIVE – 790 LEI
  • VIP – 490 LEI
  • Categoria I – 290 LEI
  • Categoria II – 250 LEI
  • Categoria III – 200 LEI

INFO

www.tomjones.com

www.facebook.com/pages/Tom-Jones

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: