Toga Party și Speed dating în Parcul Casei Pogor

bal-mascat-toga-party-iasi-17-mai-2014-afisDe Noaptea muzeelor, pe 17 mai, Golden Blink vă invită în Parcul Casei Pogor la… TOGA PARTY! Eveniment la care veșmintele romane sunt recomandate pentru că noi le vom premia pe cele mai reușite!

La acestă ediție, în atmosfera și stilul antichității romane, cu muzică, dans, veșminte străvezii și cununi de flori, vom prilejui întâlniri rapide între necunoscuți și-i vom ajuta pe cei singuri să-și găsească perechea.

SPEED DATING

Speed dating-ul sau întâlnirile rapide reprezintă o modalitate rapidă şi distractivă, de a-i aduce faţă-în-faţă, în lumea reală, pe cei care îşi caută perechea. Se desfăşoară în Parcul Casei Pogor, unde 7 fete și 7 băieţi, din categoria de vârstă 20-30 de ani, necunoscuți până în acel moment, vor avea ocazia de a face cunoștință.

Dacă se vor înscrie mai multe persoane, participanții vor fi împărțiți în grupe. Timp de 7 minute, fiecare pereche va avea timp să discute, iar după ce clopoțelul va suna, perechile se vor schimba, băieții trecând de la o masă la cealaltă.

ÎNSCRIERI

Pentru a participa la speed dating, te învităm să completezi următorul formular:

Ia-ți toga și hai la distracție! Participarea la acest eveniment este gratuită!

Un eveniment organizat de Golden Blink în cadrul Nopții muzeelor.

INFO

www.muzeulliteraturiiiasi.ro

www.facebook.com/muzeulliteraturiiromane.iasi

www.facebook.com/pages/Golden-Blink

FB event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: