Toba, Tinta si cu Mirea fac comedie la Times

I-ai văzut la iUmor. Hai să-i vezi live în Iași la TIMES. Cosmin Tobă, Paul Mirea și George Țintă vin în Iași cu un show de stand-up comedy Joi 18 ianuarie de la ora 19:30.

George Ţintă este din Constanţa. Are glume scurte şi povestiri. Unele cu mesaj, altele cu SMS. George a participat la emisiunea iUmor unde a impresionat juriul şi publicul, ajungând în finală. Câteva din glumele sale scurte au avut mare succes, devenind virale.

George Țintă la iUmor

George Țintă la iUmor.Like George Ţintă pentru mai multe clipuri.

Posted by George Ţintă on 7 Aprilie 2017

Mirea Paul este un comedian foarte ambitios, care a reușit in scurt timp sa se facă remarcat prin ambiția si curajul de a dezvolta subiecte sensibile precum glume psihopate,umor macabru sau teme religioase. Semifinalist iUmor in sezonul 1 si 3, Mirea Paul a reușit de fiecare data să impresioneze juriul primind de fiecare data cele 3 like-uri.

 Cosmin Tobă sau prezentatorul de stiri pervers nu are prejudecati.Glumele lui sunt simple dar profunde inspirate din realitate,Acest tip de abordare a fost pe placul juratilor iUmor atat in auditii cat si in finala obtinand cele 3 like-uri si aprecierea juratilor!

REZERVARE

Rezervări la nr 0755 229 986. Bilet: 20 lei.

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: