Toamna se număra bobocii!

În acest an, studentii de la Facultatea de Electronică, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Iasi, vor petrece o seara, într-o atmosferă traditional românească. Responsabilii pentru ordine, atmosferă si voie buna sunt cei din Liga Studentilor Electronisti din Iasi.

“Seara traditională românească” se va desfăsura  în Club Skye, pe data de 27 noiembrie 2013, începând cu ora 20:30. Programul va începe prin alegerea celei mai Mândre Miss & Mândru Mister Boboc, iar pe parcurs,  publicul va avea parte de  momente  artistice de canto si dans, precum si de tombole si concursuri surpriză sustinute de partenerii nostri. După alegerea câstigătorilor, petrecerea va continua cu un concert, invitat special fiind ALB-NEGRU.

Alături de noi sunt asteptati să petreacă atăt studentii de la facultate, cât si restul studentilor ieseni, care vor sa resimtă voia bună si atmosfera unei seri traditionale românesti.

Coordonatorii proiectului sunt Ichim Nicoleta, Bighiu Ioana, Filioreanu Cristian si Huma Mihail, studenti la Facultatea de Electronică, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, membrii activi în LS ETC.

BILETE SI REZERVARI

Pretul unui bilet este de 14 lei, inainte de eveniment si 18 lei in ziua evenimentului, la intrarea in club.

Pentru rezervari: Filioreanu Cristian; Tel: 0755587650; E-mail: cristian.filioreanu@yahoo.com si Ichim Nicoleta; Tel: 0748323606.

INFO

www.liga-etc.ro/bal-etc-2013/

PE ACEEASI TEMA:

Balul Bobocilor 2017 / Facultatea de Drept

Balul Bobocilor 2017 / U.N.A.G.E Artium

Balul Bobocilor 2017 / Facultatea de Automatica si Calculatoare

Balul Bobocilor 2017 / Facultatea de Fizica

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Tribut Nirvana – Unplugged in New York 2018

Grasu XXl @Fratelli Lounge & Club Iasi

Festivalul international ”Poezia la Iasi” 2018

Cuibul @The Trumpets

Scrie un comentariu: