Toamna-Iarna 2012/2013 – Elie Saab, Louis Vuitton si Alexander McQueen / Paris

louis-vuitton- fall winter 2013

La Paris, numele mari ale industriei si-au prezentat colectiile pentru sezonul toamna/iarna 2012. Show-urile Elie Saab, Louis Vuitton si Alexander McQueen s-au numarat printre cele mai spectaculoase prezentari ale sezonului.

Marc Jacobs a adus o locomotiva cu aburi in mijlocul podiumului de prezentare. Brandul recunoscut pentru accesoriile de voiaj si genti a extrapolat ideea ca nicio calatorie nu este la fel daca bagajul marca Louis Vuitton lipseste. Majoritatea comentatorilor au fost de acord ca show-ul a fost cel mai spectaculos dintre toate prezentarile de la Paris.

Libanezul Elie Saab a dedicat inca o colectie femeii care nu se dezice de la cel mai mare atribut al sau: feminitatea. Rochii lungi, vaporoase, dar si mulate, au completat tendintele sezonului urmator: se poarta orice, numai spectaculos sa fie.

Colectia Alexander McQueen, sub indrumarea inspiratei Sarah Burton, a fost declarata, de departe, cea mai buna colectie a casei de moda de pina acum. Designerul englez s-a jucat in stilul caracteristic cu volumul dus la extrem si cu inspiratia sa venita din… fungi. Chiar daca s-a gindit la ciuperci cind a realizat designul pentru rochiile urmatorului sezon, Sarah Burton a stiut cum sa le imbrace ca sa devina adorabile. „Viitorul e de obicei ilustrat ca fiind rece si intunecat. Am creat un show care sa celebreze un viitor frumos, pozitiv, optimist” a spus Sarah Burton despre colectia Alexander McQueen pentru Toamna/Iarna 2012-2013.

VIDEO

Louis Vuitton | Fall Winter 2012/2013

Elie Saab / Fall Winter 2012/2013

Alexander McQueen / Fall Winter 2012/2013

Sursa: adevarul.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: