Tiki Village

tiki village tarife 2016

Cei care doresc să își petreacă zilele calduroase într-un loc frumos si original sunt invitați la Tiki Village. Puteti face o plimbare în mijlocul naturii pentru a admira peisajul, puteti opta pentru o baie racoroasa la Tiki Beach sau va puteti bucura de  o băutură răcoritoare la Tiki Bar.

Aveti acces la plajă, piscină, kayak, hidrobicicletă, barcă, placă, bar Hawaiian.

Salbaticia inseamna armonie si echilibru. O zona salbatica e aceea in care procesele naturale se desfasoara firesc, nici viata speciilor, nici peisajul nu sunt modificate substantial de om sau afectate de activitatile sale.

Zonele salbatice sunt si “barometrul” sanatatii noastre de fiecare zi pentru ca ele vorbesc despre sanatatea si bunastarea naturii. Insa ele fac mai mult decat sa dea un diagnostic si mai mult decat sa o trateze.

Folosite intelept, zonele de salbaticie ne pot oferi beneficii “moderne”, cuantificate economic: valoarea estetica a peisajului, spatiile de recreere, plante salbatice, apa, toate acestea si multe altele. Acesta ar trebuie sa fie idealul spre care sa tindem cu totii.

“Suntem un grup de tineri cu initiativa si, poate, cu o doza de nebunie, dar care ne-am propus sa transformam lacul Venetia intr-o oaza de salbaticie.”

Localizare: Lacul Ciric III (Veneția), lângă dig (stație traseu 48). Program: Luni-Joi: 8:00 – 00:00; Vineri-Duminica: 8:00 – 1:00.

TARIFE 2016

Acces nelimitat la toate facilitățile TIKI: Luni – Vineri: 15 lei; Weekend: 30 lei. Varianta economică, cu acces la toate facilitățile mai puțin ponton și piscinele plutitoare: Luni – Vineri: 10 lei; Weekend: 20 lei. ALL SUMMER PASS, cu acces nelimitat toată vara: 400 lei

Copiii cu vârsta până în 3 ani au acces GRATUIT, iar cei peste 3 ani au acces GRATUIT la un loc de joacă în care pot desfășura activități distractive alături de personalul TIKI.

Aveti acces la doua piscine pentru copii si doua piscine pentru adulti, dintre care una plutitoare.

INFO

Tiki Village

Baza de Agrement Ciric, Iasi

www.facebook.com/tikivillageiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: