Tiki Nights | Retro Night – ediția a II-a

Aș vrea să-mi dai o noapte de iubire…  În Tiki Village, la #RETRO Party. Cele mai bune piese ale anilor 90 și 2000 revin în forță pentru un mega party pe malul lacului. 

Lasă-mă papa, la party, fiindcă vreau să mă distrez și să câștig un voucher de 100 ron pentru cea mai tare costumație de tematică. Se oferă 10 vouchere în concurs (da’ ăia care ați fost la Retro Party – ediția I știți despre ce-i vorba, așa că mult curaj).

Și fiindcă vreau să #beaubeau, staff-ul mi-a pregătit cele mai bune și mai tari băuturi și na, cu puțin noroc, mă târăște senorita direct în pat.

Și cum gașca mea NU poate să stea liniștită, o arde maxim la #tikinights alături de DJ-ii rezidenți, cel mai mișto MC și cele mai senzuale #sugarbabes (mai senzuale decât Simona Senzual).

Dacă ai curaj și simțul umorului, alătură-te mie la acest party. Nu de alta, dar PR-ul iubește muzica veche și ea va fi nr. 1 la petrecere și la ținută.

Ca să fie toate-n temă, au și-un invitat bestial, descoperă-l aici – www.facebook.com/events

REZERVARE

Intrarea este liberă pentru doamne și domnișoare până la ora 00.00. Acces | 20 lei. Pentru informații & rezervări, apelați cu încredere 0743.663.902.

INFO

Tiki Village

Baza de Agrement Ciric, Iasi

www.facebook.com/tikivillageiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: