Tierra Sin Pan si Manuela Harabor in spectacolul caritabil “Armonii albastre”

Afis Eveniment Caritabil - 3 Aprilie 2016 - AWORK.cdr

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași organizează duminica, 3 aprilie 2016, ora 18.00, în Aula Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, spectacolul caritabil “Armonii albastre”.

Evenimentul va fi primul dintr-o serie de manifestări menite să strângă  fondurile necesare înființării la Iași a unui centru pentru tinerii cu autism.

Programul serii va fi deschis cu un concert susținut de Ansamblul Tierra, format din profesori ai Universității de Arte „George Enescu” din Iași. Membrii acestuia, semifinaliști ai emisiunii „Românii au talent” au acceptat și invitația de a deveni ambasadori ai campaniei „Arată că îți pasă!”.

Campania, ajunsă în acest an la cea de-a VIII-a ediție, marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, stabilită de Organizația Națiunilor Unite pe data de 2 aprilie, evenimentul caritabil fiind unul dintre cele organizate în campania din acest an. in

Invitații speciali ai serii vor fi actrița Manuela Hărăbor și părintele Savatie Baștovoi. Manuela Hărăbor va susține un recital pe versurile și textele cele mai emoționante din creația părintelui, ieromonah, poet, prozator, publicist şi editor, membru al Uniunii Scriitorilor şi al Uniunii Jurnaliştilor din Republica Moldova.

Îi aşteptăm pe ieşeni la acest eveniment organizat din dorința de a produce o  schimbare în viitorul copiilor și tinerilor cu autism, acordându-le șansa de a beneficia de o viață demnă. Fiecare dintre noi poate deveni un sprijin pentru un copil special. Important e să-l acceptăm și să-l susținem!”, ne-a declarat Carmen Ghercă, președinta ANCAAR Iași.”

Spectacolul va fi prezentat de jurnalista Carmen Târnoveanu și susținut de următorii parteneri media: TVR Iași, Radio Romania Iași, Ziarul de Iași, IasiFun, Est Tv, Zile si nopti și WINK Public Multimedia.

REZERVARE

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Prețul unei invitații este de 50 de lei, iar fondurile strânse din vânzarea lor vor fi donate ANCAAR Iași. Pentru detalii și rezervări: Carmen Ghercă, președinte ANCAAR Iași, Tel: 0729 914094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro

INFO

ANCAAR Iasi

www.ancaar-iasi.ro

www.facebook.com/ancaariasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: