Tierra Sin Pan in concertul caritabil ”Bucuria inimii”

Afis_Bucuria-Inimii

Sub un format de tip sincretic evenimentul se dorește a fi un spectacol-emisiune în care se vor succeda momente de muzică, dans, pictură, transmisiuni live de la și către Spitalul de copii Sf. Maria, secția de cardiologie, scurte reportaje realizate împreună cu părinții copiilor cu inimă specială.

Spectacolul caritabil va avea loc pe 12 februarie 2015, de la ora 18:00, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi si prezintă o poveste emoționantă inspirată din cartea ”Inima fermecată”, scrisă de psihoterapeutul Gicuța Luca (primul volum din Poveștile lui Bucurilă). Regia evenimentului este realizată de asist. univ. drd. Mihaela Gârlea, profesor la Universitatea de Arte George Enescu, din Iași, Facultatea de Teatru.

Dintre artiștii participanți la Concertul caritabil Bucurie pentru inimi enumerăm:

  • Formația Tierra Sin Pan alcătuită din Raluca Dobre, vioară, lector universitar doctor la Universitatea de Arte George Enescu, Luminița Ciobanu, violă, lector universitar doctor, Edit Arva, pian, asist. univ. drd., Grigoriță Mandache, contrabas, șef partidă Filarmonica Moldova, Daniel Bârlescu, acordeon, Teodor Popescu, percuție, instrumentist Opera Națională Română, Mihaela Gârlea, solist vocal. Muzicienii vor intepreta piese din toată lumea, aranjate în spiritul evenimentului.
  • Artist plastic Mihaela Pavelescu va picta pe toată durata spectacolului un tablou cu tematica Bucurie pentru inimi. Tabloul ce va fi scos la licitație cu ocazia următorului eveniment caritabil dedicat ACMIM.
  • 10 copii care vor juca sceneta Inima fermecată (regie, decor și muzică Mihaela Gârlea). Personajul principal va primi în dar Concertul Bucurie pentru inimi, ca semn al aprecierii curajului său și astfel, împreună cu părinții și prietenii lui, acesta va ajunge în sala de concerte unde se va bucura alături de toți spectatorii.
  • profesor Cristian Gârlea va realiza regia de sunet și lumini.
  • profesor Alexandra Bere se va ocupa cu pregătirea copiilor.

Scena va fi împărțită în trei părți egale: pe mijloc va fi Formația Tierra Sin Pan. Lateralele vor fi două ecrane pe care vor fi proiectate live stânga-dreapta imagini cu realizarea tabloului Bucurie pentru inimi și imagini cu copiii de la Spitalul Sf. Maria care vor desena un Bucurilă imens.

Evenimentul debutează cu sceneta Inima fermecată într-un decor care să sugereze pădurea în care trăiau personajele. La finalul scenetei acțiunea se „mută” în sala de spectacol unde copilul curajos primește în dar un concert. Concertul va fi o succesiune între lucrări diverse din punct de vedere al limbajului muzical, sincroane cu părinții copiilor cu inimi speciale, precum și proiecție video cadre cu realizarea tabloului, dar și imagini cu copiii care îl desenează pe Bucurilă.

La finalul spectacolului, personajele scenetei, impresionate de ceea ce au văzut anunță că vor pleca în pădure, acolo unde le este căsuța, nu înainte ca Puiul de Iepuraș să le spună celorlalți copii că prin curaj și încredere în Magicianul Inimioară vor putea să se joace și ei cu toți prietenii. Toți copiii cu inima specială vor urca pe scenă și vor dansa alături de artiștii implicați.

BILETE

Bilete la concert costa 35 lei si se pot gasi: la Iulius Mall – Flori de portocal, in Copou la Dopo Poco Trattoria, Retro Cafe, in centru la Jassyro, Terasa Corso, Fly Music si Prosound, in Pacurari la Cuptorul Moldovencei, sau la telefon 0723 343 911.

INFO

Asociatia Copilul Meu Inima Mea

Web: www.acmim.ro

FB: www.facebook.com/Acmim.ro

PE ACEEASI TEMA:

Concert simfonic | 11 februarie 2022

O seara cu Holograf

Concert-maraton caritabil pentru copiii refugiați din Ucraina

Concert caritabil în sprijinul victimelor din Ucraina

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: