Tibi Scobiola Band @ Sunrise Club Iasi

Vineri, 6 iulie, SUNRISE CLUB IASI, cu mandrie prezinta TIBI SCOBIOLA BAND, una dintre cele mai bune trupe live din Romania.

Tibi Scobiola si-a inceput cariera in SUA, unde timp de 11 ani a facut parte din peste 50 de show-uri gen Las Vegas sau Broadway, acumulând o vasta experienta scenica, alaturi de mari artisti internationali.

Pasiunea pentru muzica se concretizeaza intr-o trupa de 8 muzicieni (DINU CRETU / Keyboards, SEBI JOO / Bass guitar, LAURENTIU ZMAU / Drums, CEZAR PANAITESCU / Guitar & vocals, ALINA ANUSCA / Backing vocals, NICOLETA OANCEA / Backing vocals) cu care alcatuieste un repertoriu de hit-uri internationale.

Repertoriul este vast, bazat in acest moment in principal pe cover-uri.
TSB este ca un “Time Machine”, aceasta va duce intr-o calatorie muzicala cu cu evergreen-uri si Rock’nRoll din perioada 1920 – 1950 si de la 1970’s-2012 jucam “Funk, PopRock, Reggae , Dance, Clubbing.
Dupa aparitii in cluburi precum Studio Frateli, Bamboo sau Kasho, TSB este gata sa va ofere cele mai tari hit-uri care le-ati vizionat pe canalele de televiziune sau le-ati auzit la posturile de radio. Proiectul TSB si-a lansat de curand primul single – piesa “Away”.

Asadar, ne vedem pe 6 iulie cu cea mai buna trupa din Romania ”TIBI SCOBIOLA BAND” in live, spectacular show!

Rezervari
0751527765
office@sunriseclub.ro
www.sunriseclub.ro
Soseaua Aroneanu, nr. 8, Baza de agrement CIRIC, Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: