Thy Veils a lansat videoclipul “Secrets”

Thy Veils a lansat videoclipul “Secrets”, al 10-a secvență vizuală din albumul cinematic Neoradiant. Noul videoclip a fost produs pe parcursul unui an întreg, în mai multe etape, fiecare dintre acestea fiind întâi prezentată în concert.

Direcția vizuală este complet futuristă, cu influențe cyberpunk și futurewave, folosing metode narative non-liniare și fluxuri ale conștiinței.

“Secrets” apelează din plin la glitch-uri video ca și metafore vizuale ale expansiunii conștiinței și ale transcendenței. Arhitecturi urbane futuriste, secvențe de dans abstract și prezența spectrală a Alirei Mun (voce) reprezintă visele, simboluri, arhetipurile și viziunile ce emană din interiorul subconștientului colectiv, sursă a creativității, intuiției, inspirației, cunoașterii interioare și interconectării.

Muzica este produsă de Daniel Dorobanțu (electronică, producție, versuri), Alira Mun (voce, versuri), Ion Dorobanțu (electronică) și Attila Lukinich (mixaj, mastering) iar video-ul este realizat de Daniel Dorobanțu (camera, montaj, efecte speciale) și Sol Faur (laser work).

INFO

www.thyveils.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: