“Thriller” – cel mai bun videoclip din toate timpurile

Videoclipul acestei piese intrate in legenda, in care Michael Jackson se transforma atit in vircolac cit si in zombie, a fost regizat de John Landis, in 1983. Specialistii considera ca lansarea pe piata a videoclipului “Thriller” a marcat momentul in care videoclipurile pieselor pop au devenit o forma de arta independenta. Cu o durata de 14 minute, “Thriller” a fost cel mai scump videoclip realizat pina atunci, avind un buget de productie de 500.000 de dolari.

Thriller

Michael Jackson – Thriller

Pe locul al doilea in sondajul realizat de editorii site-ului musicradar.com s-a clasat videoclipul piesei “Telephone”, un duet Lady Gaga – Beyonce, informeaza editia electronica a tabloidului britanic The Sun. Acest videoclip are o durata de noua minute si a fost regizat de Jonas Akerlund.

Lady Gaga – Telephone ft. Beyoncé

Un alt videoclip celebru, cel al piesei “Bohemian Rhapsody”, lansata de trupa britanica Queen in anul 1975, a ocupat pozitia a treia.

Queen – ‘Bohemian Rhapsody’

In Top 10, pe pozitiile urmatoare s-au clasat, in ordine, videoclipurile pieselor “Hurt” (Johnny Cash), “Sledgehammer” (Peter Gabriel), “Windowlicker” (Aphex Twin), “Smack My Bitch Up” (Prodigy), “Sabotage” (Beastie Boys), “Everlong” (Foo Fighters) si “Heart Shaped Box” (Nirvana).

Sursa: Mediafax

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: