Th!nk – If they can do it, so can you!

Vineri, 24 iunie 2011, AIESEC Iasi organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului Think. Evenimentul se va desfasura in Sala Rosie de Cinema de la Moldova Mall, etajul VI, incepand cu ora 17:00 Prin acest eveniment, 100 de tinerii/studentii din Iasi vor fi pusi in contact cu personalitati ce le pot deveni modele de viata, prezentandu-le relevanta voluntariatului in contextul dezvoltarii personale.

Designul  evenimentului va avea o structura bazata pe o festivitate de deschidere realizata in acelasi registru ca si conferintele AIESEC. Ulterior, vor fi prezenti trei vorbitori care vor impartasi aspecte din experienta personala si vor arata relevanta voluntariatului in contextul dezvoltarii tinerilor.

AIESEC Iasi organizeaza acest eveniment cu scopul de a prezenta relevanta voluntariatului in contextul dezvoltarii personale a tinerilor din mediul local din Iasi. De asemenea, organizatia noastra doreste sa arate felul in care AIESEC aduce o schimbare la nivel personal dar si profesional prin programele de internship si leadership pe care le dezvolta. Mai mult decat atat, prezenti la eveniment vor fi trei vorbitori din Romania. Unul din cei trei vorbitori este Marius Ursache, Chief Creative Officer, GRAPEFRUIT.

Think este un eveniment din cadrul campaniei de recrutare de vara organizata de AIESEC Iasi. In perioada urmatoare, AIESEC Iasi promoveaza internshipul de dezvoltare, care reprezinta o parte a programului global de internship.

Pentru detalii si inscrieri accesati adresa: www.aieseciasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: