The Wax Road[Republica Moldova] isi lanseaza albumul de debut la Iasi

the-wax-road

The Wax Road isi lanseaza albumul de debut intitulat ”Rambler In The Dark”. Lansarea oficiala pe magazinele online si retelele de sreaming va avea loc pe o data simbol, 1 decembrie, aceasta fiind si cea de-a 3-a aniversare a trupei. Albumul va contine 10 piese in stil hard rock si blues rock, inspirat atat din rock-ul anilor 70 cat si din muzica moderna.

Lansarea online va fi urmata si de 2 concerte care vor avea loc pe ambele maluri ale Prutului, primul fiind pe 3 decembrie la Chisinau, in clubul The Albion Territory, iar cel de-al doilea pe 4 decembrie la Iasi, in clubul Rocknrolla Iasi.

Vă învităm să faceți o călătorie cu ”Trelley blues”–ul prin noul album Rambler In The Dark al formației The Wax Road. Începând cu riff-urile musculoase ale piesei ”Let Me Feel”, albumul îmbină armonios Hard Rock-ul classic cu nuanțele Rock-ului modern cu mesaje profunde și secții ritmice uriașe care-ți pulsează energia prin vene. Sălbăticia Fuzz-ului din piese precum ”Fuzzy Air”, ”Midnight Girl” sau ”Do Things Right” cu solouri psychedelice la chitară, întradevăr ne amintesc de acea perioadă a anilor ’70 și de trupe legendare ca Led Zeppelin, Black Sabbath sau Jimi Hendrix Experience însă nu ne ancorează acolo. Trupa vine cu o abordare proaspătă și e greu să identifici o formație anumită care ar semăna cu ceea ce fac The Wax Road, totuși muzica lor are personalitate, personalitate pe care ei o păstrează în tot ce fac și pe lângă muzică.

Albumul de Debut stârnește o furtună de stări și sentimente în sufletul fiecărui ascultător, iar pentru a o calma, ultima piesă de pe tracklist, balada rock ”Rambler In The Dark” a cărei denumire o poartă și albumul, ne duce în atmosfera sa liniștită și pătrunzătoare pe care nu mai vrei s-o părăsești.

Albumul conține 10 piese, fiecare din ele creând o poveste și o stare individuală, fiecare poartă câte o părticică din sufletul formației și cu siguranță merită toată atenția ascultătorului.

Album Tracklist: Let me feel, Fuzzy air, Love car, Midnight girl, Do the same, Trolley blues, Do things right, Come to me, In the roll, RAMBLER IN THE DARK.

Începând cu 1 decembrie albumul este disponibil pe rafturile on-line a celor mai importante magazine de muzică (iTunes, Amazon), rețele de streaming (Spotify), dar și pe CD la concertele de lansare de pe 3 (Chișinău) și 4 decembrie (Iași).

In deschidere: Outstorm.

REZERVARE

Rezervare la telefon: 0756 213 284. Support Artiști: 15 lei.

INFO

RocknRolla

Str. Grigore Ghica Voda 14, Iasi

www.facebook.com/pages/Rocknrolla-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: