The Wax Road[Republica Moldova] isi lanseaza albumul de debut la Iasi

the-wax-road

The Wax Road isi lanseaza albumul de debut intitulat ”Rambler In The Dark”. Lansarea oficiala pe magazinele online si retelele de sreaming va avea loc pe o data simbol, 1 decembrie, aceasta fiind si cea de-a 3-a aniversare a trupei. Albumul va contine 10 piese in stil hard rock si blues rock, inspirat atat din rock-ul anilor 70 cat si din muzica moderna.

Lansarea online va fi urmata si de 2 concerte care vor avea loc pe ambele maluri ale Prutului, primul fiind pe 3 decembrie la Chisinau, in clubul The Albion Territory, iar cel de-al doilea pe 4 decembrie la Iasi, in clubul Rocknrolla Iasi.

Vă învităm să faceți o călătorie cu ”Trelley blues”–ul prin noul album Rambler In The Dark al formației The Wax Road. Începând cu riff-urile musculoase ale piesei ”Let Me Feel”, albumul îmbină armonios Hard Rock-ul classic cu nuanțele Rock-ului modern cu mesaje profunde și secții ritmice uriașe care-ți pulsează energia prin vene. Sălbăticia Fuzz-ului din piese precum ”Fuzzy Air”, ”Midnight Girl” sau ”Do Things Right” cu solouri psychedelice la chitară, întradevăr ne amintesc de acea perioadă a anilor ’70 și de trupe legendare ca Led Zeppelin, Black Sabbath sau Jimi Hendrix Experience însă nu ne ancorează acolo. Trupa vine cu o abordare proaspătă și e greu să identifici o formație anumită care ar semăna cu ceea ce fac The Wax Road, totuși muzica lor are personalitate, personalitate pe care ei o păstrează în tot ce fac și pe lângă muzică.

Albumul de Debut stârnește o furtună de stări și sentimente în sufletul fiecărui ascultător, iar pentru a o calma, ultima piesă de pe tracklist, balada rock ”Rambler In The Dark” a cărei denumire o poartă și albumul, ne duce în atmosfera sa liniștită și pătrunzătoare pe care nu mai vrei s-o părăsești.

Albumul conține 10 piese, fiecare din ele creând o poveste și o stare individuală, fiecare poartă câte o părticică din sufletul formației și cu siguranță merită toată atenția ascultătorului.

Album Tracklist: Let me feel, Fuzzy air, Love car, Midnight girl, Do the same, Trolley blues, Do things right, Come to me, In the roll, RAMBLER IN THE DARK.

Începând cu 1 decembrie albumul este disponibil pe rafturile on-line a celor mai importante magazine de muzică (iTunes, Amazon), rețele de streaming (Spotify), dar și pe CD la concertele de lansare de pe 3 (Chișinău) și 4 decembrie (Iași).

In deschidere: Outstorm.

REZERVARE

Rezervare la telefon: 0756 213 284. Support Artiști: 15 lei.

INFO

RocknRolla

Str. Grigore Ghica Voda 14, Iasi

www.facebook.com/pages/Rocknrolla-Iasi

PE ACEEASI TEMA:

Lansare Kazi Ploae Omu Gnom @Underground Pub

Directia 5 si Alina LIVE @Le GaGa Iasi

Sinoptik LIVE, din nou la @RocknRolla

3 zile de artă și muzică – Festivalul „La Vie” revine în această toamnă

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: