The Wax Road[Republica Moldova] au lansat primul lor videoclip

the-wax-road-do-things-right

Do Things Right Film este rezultatul colaborării între The Wax Road și VOLT Cinematography, după scenariul lui Vlad Bolgarin și producția Luciei Lupu. Este abordată o tematică militară, în contextul unei lupte interioare, cu propriile temeri și obstacole în calea regăsirii de sine, iar eroii de pe câmpul de luptă înlocuiesc armele cu instrumente muzicale.

Chiar dacă este primul lor clip, The Wax Road nu aleg niciodată căi ușoare, acest video nefiind o excepție. Cu suportul Ministerului Apărării și al Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială “Fulger” ce și-au adus aportul la realizarea acestui proiect, întreaga echipă a depus efort și nu în ultimul rând suflet în crearea unui produs de calitate.

De menționat că atât ”Do things right” cât și ”Let me feel” sunt deja disponibile pe cele mai importante magazine online precum iTunes, Google Play, Amazon dar și service-uri de streaming precum Spotify, Deezer sau Tidal.

Informații despre producția video cât și poze making-of de pe platoul de filmare găsiți pe pagina web oficială, proaspăt lansată.

The Wax Road este o trupă de Hard-Rock din Republica Moldova, fondată în decembrie, 2013.

INFO

The Wax Road

thewaxroad.com

www.facebook.com/thewaxroad

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: