The Trumpets si statiile muzicale

wink-statii-muzicale

Wink Public Multimedia anunta finalizarea unui nou proiect outdoor multimedia prin care doua statii din Iasi au fost  transformate in statii interactive. Implementarea reprezinta un proiect special de comunicare urbana realizat printr-o colaborare intre WINK, agentia Namogo si managementul pub-ului britanic The Trumpets.

Pentru a exemplifica atmosfera din interiorul The Trumpets, cele doua statii au fost transformate in spatii care sa imprieteneasca pub-ul cu oamenii si cu orasul: dincolo de decorarea specifica localului, proiectul prevede si un jukebox incorporat in city light-ul statiilor, de unde calatorii pot selecta si asculta melodii dintr-un playlist creat special, iar banca a fost inlocuita cu scaune de bar.

Ne dorim ca acest proiect sa inspire si alte companii in procesul de a alege metode cat mai utile, interactive sau inteligente de comunicare pe segmentul Out of Home, unde accentul sa fie pus mai degraba pe beneficiile aduse comunitatii decat pe impact vizual si atat”, spune Raluca Gavrilescu, Brand Stylist la Namogo.

Demersul are ca scop principal integrarea pub-ului britanic in peisajul iesean ca o parte amuzanta si distractiva a diversitatii sale. Abordarea vizeaza mai mult imbinarea utilului cu placutul si ofera practic iesenilor o experienta frumoasa – aceea de a selecta si de a asculta piesele britanice preferate, in timp ce asteapta autobuzul in statie. Astfel, participantii la trafic vor putea interactiona cu statia, cu ceilalti si vor afla si ce muzica se asculta in pub-ul The Trumpets.

WINK incurajeaza companiile, publicitarii si agentiile sa implementeze proiecte creative pe statii, săa comunice cu oamenii si sa stabileasca o legatura cu ei si, nu in ultimul rand, sa experimenteze. „Lumea e pregatita si vrea sa interactioneze cu brandurile si altfel decat prin simple anunturi; ori, nu-i asa, experientele sunt cele care implica publicul si genereaza rezultate”, precizeaza Ioana Cordun, Communication & Media Specialist la WINK.

Prezent pe piata de publicitate Out of Home din anul 2006 si activ in sectoarele transport, retail si spatii publice, WINK este o companie de media publicitara specializata in gestionarea de retele de digital signage, administrare si vanzare de spatii publicitare multimedia.

Namogo este agentia ieseana de branding  formata din seniori in strategie, digital, design, naming si comunicare. Portofoliul Namogo cuprinde peste 50 de proiecte locale, nationale si internationale, la care se adauga, din 2014, experienta a peste 100 de proiecte de naming in Romania.

INFO

Wink Public Multimedia

www.wink.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “The Trumpets si statiile muzicale”

  1. Lucian says:

    Recomand si eu Wink, cu adevarat profesionisti. Ideea cu statiile interactive este excelenta, dar pentru extinderea acesteia cred ca este nevoie si de sprinjinul primariei…

Scrie un comentariu: