The Sky și HomeTown Dance va invita la dans: ”Back To School”

Pe data de 12 octombie 2017, Casa de Cultură a Studenților împreună cu clubul de dans și entertainment The Sky și HomeTown Dance vă invită la deschiderea noului an universitar cu un spectacol inedit de dans !

Se întorc din vacanță cu forțe proaspete, iar dansatorii abia asteaptă să împânzească scena cu noi coregrafii și concepte. Pasiunea împletită cu talentul și devotamentul tinerilor dansatori va umple de energie sufletele tuturor ce vor călca joi seara pragul Salii Gaudeamus !

Începând cu orele 19:00 sunteti așteptati în număr cât mai mare la Casa de Cultura a Studenților sala Gaudeamus, intrarea fiind liberă! Fie că îți place să dansezi sau să privești cu siguranță te vei bucura din plin de un show marca HOMETOWN DANCE !

HOMETOWN DANCE și-a început activitatea în urmă cu doi ani și jumătate în cadrul Casei de Cultură a Studenților la inițiativa celor trei coregrafi/instructori și fondatori Trocea Miruna Georgiana-Mirinda, Ciobanu Alexandru- Sam și Tvigun Cazimir – Tazu

Ei reprezintă partea urbană a Companiei de dans The Sky practicând substiluri precum LOCKING, POPPING, WAACKING, DANCEHALL, AFRO HOUSE, VOUGUE, CONTEMPORAN, HIP HOP, JAZZ FUNK, HOUSE DANCE.

Sloganul lor este #feellikehome și isi propun să vă arăte ce înseamnă cu adevarat acest lucru ! Sunt o echipă tânără, iar pentru ei dansul reprezintă mai mult decât o pasiune este un stil de viață!

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: