THE PROMISE – zoom on wedding details, Hotel Traian, 3 iunie, ora 14.00

The Gathering - zoom on wedding details

The Gathering, primul nume in organizarea de evenimente zonale si locale, vine cu o actiune in premiera in Iasi: weddings workshop dedicat viitoarelor mirese. Evenimentul va avea loc duminica, 3 iunie 2012, incepand cu orele 14, in sala Creanga – Grand Hotel Traian si va fi structurat pe mai multe teme special create pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o viziune ampla asupra petrecerilor de nunta, dar si a etapelor parcurse pentru reusita unui eveniment de acest gen.

Agentia a dezvoltat acest concept pentru miresele care isi doresc sa experimenteze dincolo de standarde si sa contureze o poveste atipica, folosindu-se de idei simple, sfaturi utile, elemente surpriza, toate intr-o atmosfera relaxata.

Promisiunea este de a prezenta, in numai cateva ore, o perspectiva aprofundata  asupra organizarii intr-un mod profesional a unei nunti. Participarea la acest workshop va clarifica elementele importante in planificarea unei ceremonii cu surprize exculsiv placute si lacrimi numai de fericire. De la primul ‘da’, pana la ceremonia in sine si decolarea in luna de miere, vor fi prezentate idei  si propuneri concrete de organizare ale acestor etape.

INFO

Taxa de participare este de 50 lei/persoana, iar inregistrarea participantilor in sala incepe cu ora 13:00. Inscrieri la nr. de telefon 0744.508586 | 0757.147974 sau office@the-gathering.ro, www.facebook.com/thegathering.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: