The most special Fair Trade

the-most-special-fairtrade

Fayette Targuri si Palas Mall Iasi va invita la cel mai bogat si cautat targ de cadouri de Craciun! TOTUL LUCRAT MANUAL! LUCRUL MANUAL ROMANESC – LUCRUL BINE FACUT!  In perioada 17 -23 decembrie 2014, la Palas Mall Iasi, zona HERVIS VINE MOS CRACIUN!

Targul organizat sub egida Fayette va face sa descoperiti Craciunul intr-un mod special! Nu poate fi altfel decat “de poveste”. Aici veti simti mai bine ca oriunde atmosfera sarbatorilor vizitand standurile frumos impodobite cu cele mai deosebite cadouri lucrate manual!

De la standurile maestrilor artisti handmade veti putea cumpara produse de artizanat, suveniruri si felicitari, jucarii realizate manual, bijuterii lúcrate prin cele mai neintalnite tehnici, casete de bijuterii, tablouri din discuri de vinil, gravura pe sticla, decoratiuni quilling, origami si oshibana, precum si multe alte surprize!

Anul acesta atmosfera de la targul Fayette este una fermecata, cu spiridusi tricotati si accesorii de imbracaminte pentru copii, precum si cu rochii, palarii si manusi baroque pentru doamne pretentioase. Daca mai aveti notat ceva pe lista de cadouri, puteti sa vizitati standurile noastre si veti fi surprinsi ce bogatie se regaseste intre creatiile handmade ale artistilor care s-au intrecut cu mic cu mare la targul nostru.

Veti intalni zeci de creatii in tematica de iarna. Nu am uitat nici produsele tradionale care fac sa ne simtim la gura sobei lui Creanga. Sculpturi in lemn, precum si accesorii din piele naturala, papioane din piele de sarpe si crocodil, decorate cu accesorii din cristale swarovski, argint si aur, vor incanta orice cumparator si vor bucura orice primitor!

De asemenea va asteapta o INTRECERE DE GLOBURI dintre cele mai DEOSEBITE realizate manual din materiale textile, decorate cu sticla pictata, ceramica, pietre semipretioase, seminte, cristale swarovski, margele, piele si alte idei originale..

Garantam, ca de la noi veti pleca cu cele mai frumoase cadouri, pentru cei mai iubiti dintre Pamanteni!

INFO

Fayette Targuri

E-mail: fayette.targuri@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/fayette.targuri

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: