The Mono Jacks LIVE @Underground The Pub

monojacks

ANULAT!

E greu de spus in cuvinte cat de mult ne-a tulburat nenorocirea de la Colectiv. Imaginea unor seri in care noi am putea dansa in vreme ce altii inca isi plang pierderea e greu de acceptat. De aceea, vom anula toate concertele programate in perioada urmatoare. The Mono Jacks

The Mono Jacks revin. The Mono Jacks revin live in Iași. Now in Stereo, foarte live, foarte altrock act. Despărțirile dor. Revederile, nu. Despre tabloul complet al despărțirilor, revederilor, superstițiilor, despre gândurile lor aflați vineri, 6 noiembrie 2015, in Underground Pub.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Toate acestea au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. 2010 este anul lansării albumului de debut “Now in Stereo”, album urmat ulterior de două EP-uri.

Cel de-al doilea EP va fi reprezentativ datorită single-ului “Gândurile” și va marca un punct de referință în activitatea compozițională a formației. La aproape un an de la debutul acestei piese cei patru se separă și își vor încheia activitatea. În primăvara lui 2015, The Mono Jacks revine pe scena muzicală, după o pauză de un an și jumătate.

Cele mai bune cântece sunt cele scrise din ce am trăit, din ce-am simțit, auzit sau visat. Poți să le spui amintiri, sau emoții, sau obsesii personale, pentru noi cutia asta în care le-am păstrat a tot crescut în timp, ca o colecție.” – Doru Trăscău

Și pentru că orice început de drum trebuie marcat cum se cuvine, The Mono Jacks a lansat un nou single ‘Tablou’. ‘Tablou’ este o poveste despre iubire și șanse ratate, inspirată dintr-o întâmplare adevărată.

The Mono Jacks: Doru Trăscău (voce, chitară); Dragoș Strat (chitară); Alex ‘Grim’ Tomescu (bas); Mihai Popescu (tobe).

BILETE

Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub
Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)
Email: contact@undergroundpub.ro
Program: zilnic: 20:00 – 6:00
FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: