The Mono Jacks – Brunch Acoustic Session

 Spargem puțin rutina concertelor la ceas de seară cu un brunch acoustic session împreună cu băieții de la The Mono Jacks, pe 6 aprilie 2019, de la ora 13:00.

Un eveniment family friendly, gândit în special pentru părinții cărora le este greu să iasă noaptea târziu cu toată familia. Copii sub vârsta de 12 ani au, așadar, access liber să ne umple încăperea cu ale lor râsete și urechi curioase.

Organizat alături de prietenii Acaju de la Showberry, sprijinite de SCC Services Romania și promovat cu ajutorul oamenilor ce deschid minți de la RADIO GUERRILLA.

BILETE

Eveniment cu locuri limitate. Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro la prețul de 50 de lei (acces general). Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

INFO

ACAJU

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: