THE MODEL [5H set] / Adrew Red Hand/ Ilie @ CIRIC/ Baza Sindi

THE MODEL [5H set] / Adrew Red Hand/ Ilie @ CIRIC/ Baza Sindi/ afis iasi

 

UPDATE: “Din motive obiective am decis să reprogramăm evenimentul pe săptămâna viitoare, vineri 19 iunie, pentru vineri 12 iulie fiind anunțate ploi torențiale si furtună. Mulțumim pentru înțelegere si sperăm să ne vedem vinerea viitoare în număr cât mai mare! Brain Events “

Vineri 19 iulie, Brain Events va invita la dans si voie buna în aer liber la Ciric pentru un party cu un line-up stelar:

  • THE MODEL [Adult Central/ București] [5H set]
  • Andrew Red Hand [ [Twilight 76 / Databass / Cratesavers International/ Iași]
  • Ilie [Iași]: https://soundcloud.com/cpti

The Model

Daca ai fost la vreo petrecere cu Modelul, în mod sigur înțelegi de ce este un DJ must-see, sau mai degrabă must-hear: are o capacitate extraordinara de a anima orice petrecere de la prima piesa, cu un sound personal inconfundabil si o prezenta cu adevarat remarcabila. Selecția sa muzicala reușește sa reunească piese de elektro pop si de techno industrial cu o naturalețe si o coerenta surprinzătoare, lucru de înțeles dacă ne gândim ca din 1989 The Model colecționează casete si viniluri cu disco, muzica electronica, hiphop, si death metal.

Clasa și coi sunt cuvintele cheie care definesc ceea ce face la pupitru. Nu te aștepta ca muzica la el sa fie undeva in fundal – The Model ain’t for chillin’, după cum ii place chiar lui sa spuna cu un soi de emfaza. Seturile lui sunt un manifest împotriva purismului si conformității.

Putem continua cu fraze pompoase de copy-writer, dichisite si frumos marketate, dar ideea de baza este ca dacă vrei sa mergi la sigur cu dansatul si vezi Muzica Electronica de Dans în ansamblul ei colorat de nuanțe, sound-uri si epoci, The Model este alfa-estetul pe care trebuie pariat.

The Model, virtual: www.facebook.com/TheModelOfficial

Andrew Red Hand

Pentru Andrew Red Hand, ”the romanian Underground Resistance himself” asa cum l-a numit nimeni altul decat Aaron Carl, a fi dj este o modalitate de a se exprima pe sine insusi si de a prezenta publicului ceea ce este mai bun din muzica ce il reprezinta, fara compromisuri, evitand astfel trendurile si preferand mai degraba sa prezinte necunoscutul decat ”ce e la moda”. Face parte din prima generatie de dji ieseni care a ajutat la clădirea mișcării underground, făcându-si ucenicia la clubul de unde aceasta a pornit – VIP, care in 1997 era unul dintre puținele cluburi din tara ce promovau muzica electronica . A activat in cluburile care au ajutat la evolutia scenei locale precum 39, Karaoke, iar in 2003 organizeaza la clubul XS, sub umbrela ”Saund Engineerz” primele party-uri techno saptamanale, mai apoi urmând la clubul Imperium si noul club XS.

Andrew Red Hand este primul roman si singurul pana in prezent care a lansat muzica in capitala techno-ului – Detroit, fiind inscris aici din 2009 la nu mai putin de 5 case de discuri : Twilight 76 Records si Databass Records ale lui DJ Godfather, Cratesavers International a trupei Scan 7 (UR), Detroit Techno Records si 6ONE6.

Muzica lui se diferențiază de tot ceea ce se produce in Romania, variind de la clasicul techno, la electro-techno, techno-bass sau acid si a fost asemuita de greii din Detroit, de la Claude Young, Mike Huckaby la Anthony ‘Shake’ Shakir si nu numai, cu sound-ul specific Detroit, primind suportul unor nume de prima mana din capitala techno-ului, precum si al lui Dave Clarke.

Seturile sale, unice pe scena muzicii noastre prin prisma genurilor abordate, însumează piese care rezista in timp, de la sound-ul pur Detroit, al cărui neîncetat promotor este, la electro / techno, techno-bass, ghetto tech, raw acid Chicago house. De curand, Andrew Red Hand a făcut un mix pentru Radio UR al legendarei Underground Resistance, a căror viziune asupra muzicii o împărtășește, mix care cuprinde si un remix al unei piese de-a lor (unreleased).

Andrew Red Hand, virtual:

www.facebook.com/AndrewRedHand

www.soundcloud.com/AndrewRedHand

Recomandari:

INFO

Noutăți despre eveniment și RSVP aici: https://www.facebook.com/events/623292574348160/

Artwork: Setsuna. foto: Vlad Cupsa.

Harta: http://img21.imageshack.us/img21/7506/txg9.jpg

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: