THE MODEL [5H set]/ Moto/ Dubescu @ Aroneanu/ Iasi

Sambata 7 iulie sunteti asteptati la o noua sesiune de muzica, soare si aer curat la Aroneanu alaturi de:

● The Model [Gigolo Records/ Crosstown Rebels] – set de 5 ore
www.soundcloud.com/markus_elk

● Moto [Local Intruders]
www.soundcloud.com/stefan-moto

● Dubescu
www.soundcloud.com/dubescu

Incepem de la 7 seara cu o sesiune outdoor, pentru a ne mai bucura de soare, pe ritmuri mai lente, urmand ca dupa ora 23 sa ne mutam indoor pana spre dimineata si de ce nu, dupa rasarit.

Daca ai fost la vreo petrecere cu Modelul, in mod sigur intelegi de ce este un DJ must-see, sau mai degraba must-hear: are o capacitate extraordinara de a anima orice petrecere de la prima piesa, cu un sound personal inconfundabil si o prezenta cu adevarat remarcabila. Selectia sa muzicala reuseste sa reuneasca piese de elektro pop si de techno industrial cu o naturalete si o coerenta surprinzatoare, lucru de inteles daca ne gandim ca din 1989 The Model colectioneaza casete si viniluri cu disco, muzica electronica, hiphop, si death metal.

Clasa si coi sunt cuvintele cheie care definesc ceea ce face la pupitru. Nu te astepta ca muzica la el sa fie undeva in fundal – The Model ain’t for chillin’, dupa cum ii place chiar lui sa spuna cu un soi de emfaza. Seturile lui sunt un manifest impotriva purismului si conformitatii.

Putem continua cu fraze pompoase de copy-writer, dichisite si frumos marketate, dar ideea de baza este ca daca vrei sa mergi la sigur cu dansatul si vezi Muzica Electronica de Dans in ansamblul ei colorat de nuante, sound-uri si epoci, The Model este alfa-estetul pe care trebuie pariat.

www.facebook.com/pages/The-Model/158632483231

Intrare: 10 RON.

Harta spre locatie:

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: