The Makeup Shop a redeschis magazinul din Iulius Mall, Iasi

De curând, make-up artiștii și pasionații de beauty au o nouă destinație de shopping, în Iulius Mall. The Makeup Shop a redeschis magazinul din Iași și propune o gamă completă de produse de înfrumusețare.

Recent, la Iulius Mall Iași și-a redeschis porțile The Makeup Shop. Retailerul specializat în produse cosmetice propune o gamă diversificată de articole și accesorii de înfrumusețare, la prețuri accesibile. Astfel, clienții găsesc în noua locație, de la etajul I, cosmetice profesionale, moderne şi inovative, asigurate de mari branduri, precum: Boys’n Berries, Sleek Makeup, Milani, KIss NY Professional, Lioele, Duo, Ardell , Red Cherry.

The Makeup Shop invită femeile să fie șarmante, să se simtă confortabil în pielea lor și să aibă mereu un look impecabil, astfel că le pune la dispoziție fonduri de ten cu diferite texturi, farduri în nuanțe variate, rujuri cremoase, mate sau strălucitoare, mascara pentru gene perfecte, eyelinere, pudră, iluminatoare și multe alte produse.

Varietatea și calitatea articolelor, multitudinea de branduri reunite într-un singur loc și echipa specializată, care oferă soluții personalizate, fac din The Makeup Shop destinația perfectă pentru orice pasionată de beauty.

În rețeaua IULIUS, The Makeup Shop mai este prezent la Iulius Mall Cluj și la Iulius Mall Suceava.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: