”The Lost Sun” by Adrian Stefan

the lost sun-sky

ANULAT!

SPECTACOLUL PROGRAMAT PENTRU 3 NOIEMBRIE LA CASA DE CULTURA A STUDENTILOR IASI REALIZAT DE COREGRAFUL STEFAN ADRIAN SI TRUPA THE SKY INTITULAT “THE LOST SUN” SE VA ANULA IN SEMN DE SOLIDARITATE PENTRU VICTIMELE INCENDIULUI TRAGIC DIN CLUBUL COLECTIV-BUCURESTI.

Sunteti invitati marti, 3 noiembrie 2015, ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, sa vizionati spectacolul “The Lost Sun” in regia si coregrafia lui Adrian Stefan. Un spectacol inedit pentru Romania, un spectacol in care efectele vizuale se impletesc cu cele coregrafice.

“Spectacolul este realizat cu dansatorii Trupei de Dans The Sky a CCS Iasi si cu mari eforturi am reusit ca intrarea la spectacol sa fie LIBERA astfel ca toti iubitorii dansului si a spectacolelor cu adevarat deosebite si inovative sa se poata bucura de acesta.”

Locurile sunt limitate asa ca daca ajungeti cu 20-30 minute inainte veti beneficia de locuri si veti primi un program al spectacolului.

Regia, coregrafia si scenografia: Stefan Iulian Adrian. Dansatori: Roxana Besleaga, Pamela Tanasa, Oana Mardare, Roxana Rusu, Maria Moraru, Gramada Elena, Alina Bejenari, Diana Zota, Corduineanu Delia, Cincu Ambra, Diac Cecilia, Teodora Velucu, Stefan Alina, Trocea Miruna, Danut Melenciuc, Daniel Voroneanu, Elvis Gache, Emil Tiba, Ibanescu Iulian, Mazilu Angel, Tivigun Eugen. Lumini: Paul Voinea. Sonorizare: Mihai Agape. Masinisti: Mihai Carp si Turculet Daniel. Video proiectie: Vlad Vizitiu. Costume: Stefan Alina. Realizare costume lumini: Vlad Vizitiu.

Intrarea este libera!

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: