The Kryptonite Sparks lanseaza un nou album – Ars Urbana Festival #6

ars urbana -kryptonite sparks

Suntem încântați să vă invităm la lansarea celui de-al doilea EP – ”Doi//A doua undă de bruiaj”, vineri, 15 aprilie 2016, de la ora 22:00 in Underground Pub. E cu siguranţă de ascultat în zilele în care vrei să renunţi la calmul asfinţitului pentru forfota nopţii.

Exploratori sonici,  botosanenii de la The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd. Plini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare.

Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks. ”Si golanii beau ceai” este cel de-al doilea single de pe noul lor album, ce va fi lansat la Iasi. Găsești EP-ul nou aici: umusic.lnk.to/TheKryptoniteSparks-Doi

Componenta: Razvan – chitara, voce; Rares – bass, voce; Razvan – tobe, percutie. În formulă de 3 sunt împreună din 2013, când lansează și primul lor EP (”The Kryptonite Sparks”). În toamna lui 2014 se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor ”Fenomental”, iar în primăvara lui 2015 au primul lor turneu național ”METALHEAD Best Alternative Newcomers”, împreună cu Pinholes. Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar câteva din fest-urile la care TKS participă.

Mai multe detalii in curand!

Evenimentul este organizat in cadrul Festivalului Ars Urbana de către Asociatia Contour.

INFO

Ars Urbana Festival

www.facebook.com/ars.urbana.fest

www.fb.com/kryptonitesparks

PE ACEEASI TEMA:

Concertul de lansare Omu Gnom si DJ Undoo – ”Hrană”

Am Fost La Munte Si Mi-a Placut LIVE @RocknRolla Iasi

Lansare album, Vali Umbra & Gonza – ”Pentru Fiecare” @Underground Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: