The Kryptonite Sparks lanseaza “Doi//A doua undă de bruiaj” @Underground The Pub

kryptonite-album-underground

AMANAT! Hello good people, din păcate concertul de pe 21 va trebui să fie reprogramat. Revenim în curând cu vești noi! The Kryptonite Sparks

‪#‎impreunarezistam‬ ‪#‎colectiv‬

Sunteti invitati pe 21 noiembrie 2015, de la ora 21:00 în Underground The Pub, Iași la lansarea celui de-al doilea EP – ”Doi//A doua undă de bruiaj” al trupei The Kryptonite Sparks! E cu siguranţă de ascultat în zilele în care vrei să renunţi la calmul asfinţitului pentru forfota nopţii. Invitati speciali: Noua ani lumina.

Line-up: The Kryptonite Sparks, Nouă Ani Lumină.

The Kryptonite Sparks

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.
Plini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks.
În formulă de 3 sunt împreună din 2013, când lansează și primul lor EP (”The Kryptonite Sparks”).
În toamna lui 2014 se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor ”Fenomental”, iar în primăvara lui 2015 au primul lor turneu național ”METALHEAD Best Alternative Newcomers”, împreună cu Pinholes. Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar câteva din fest-urile la care TKS participă.

Nouă Ani Lumină

Nouă Ani Lumină este o călătorie muzicală care a început la sfârșitul anului 2014. Sunetul caracteristic al trupei provine dintr-o contopire de progressive, ambient, alternative și psychedelic completat de versuri cu elemente conceptuale ce inițiază ascultătorul într-o călătorie emoțională. Mesajul este unul al prezentului,despre trăirile omului contemporan și eliberarea sa de această dimensiune. Un trio compus din elemente foarte diferite ca stil si caracter ce reușesc să se îmbine.

Componenta: Bogdan Crețu – Voce/Chitară; Silvan Placintă – Percuție; Emanuel Conache – Chitară Bass.

REZERVARI

Telefon: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

”Ce seara minunata” – concert Ion Suruceanu

Alexandru Tomescu&Stradivarius

”The Land of Dreams” – concert live cu Sorin Zlat Quartet in Time Out

Partizan: concert live si lansare vinil in Underground Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare traseu tematic ”Poveștile pădurii Călugăra”

Targul de carte Librex 2019

AFTERHILLS 2019 – De 2 x mai multă distracție

Spectacol al primaverii in Parcul Palas [FOTO]

Scrie un comentariu: