The Groovies

Sint in primul rind buni prieteni…din prietenie adevarata se nasc cele mai frumoase intilniri muzicale. Asa se face ca astazi THE GROOVIES este o formatie de referinta in peisajul muzical local si national, avind un repertoriu ce aminteste perfect de anii 60’ pina in zilele noastre: de la KOOL&THE GANG, la BEATLES, PINK FLOYD, ABBA, MANHATEN TRANSFER, DAVE BRUBECK, BILLY COBHAM, CHICK COREA, DAVID SANBORN, HERBIE HANCOCK, NORAH JONES, DIANA KRALL, JOE SAMPLE, MAROON 5, TINA TURNER…deci un melanj de muzica pentru cunoscatori, dar si pentru neinitiati, iubitori de muzica live.

The Groovies

THE GROOVIES: Ciprian Teodorescu-TEO-voce; Oana Tudose-voce; Mihaela Girlea-voce; Cristian Girlea-sintetizatoare; Razvan Trifan-saxofon; Codrin Vieriu-bas; Raul Placinta-chitara; Andrei Hincu-tobe.

Primii pasi facuti impreuna dateaza din perioada de inceput a anilor 2009 cind din profunda dorinta de a cinta live (lucru destul de neobisnuit in zilele noastre) citiva oameni si-au spus „da” in fata bunului simt! La inceput mai putini si poate mai nesiguri ca ideea va reusi, avind in vedere playback-ul implementat de la cele mai mici pina la cele mai inalte niveluri ale societatii in general, dar mai ales ale societatii artistice, in particular…

A trecut vremea, dar nu degeaba… Au in repertoriu peste 100 de piese, romanesti si internationale, muzica ce se adapteaza la o gama variata de evenimente: Amprenta personala poate fi observata in fiecare piesa, fapt ce se datoreaza experientei deosebite a fiecarui membru al formatiei THE GROOVIES.

COMPONENTA

Ciprian Teodorescu -TEO / voce

Oana Tudose / voce

Mihaela Girlea / voce

Cristian Girlea / sintetizatoare

Razvan Trifan / saxofon

Codrin Vieriu / bas

Raul Placinta / chitara

Andrei Hincu / tobe

THE GROOVIES au fost prezenti la nenumarate evenimente locale, precum: emisiunile MUZICA TA, VARA PENTRU VOI-TVR IASI, FRATI DE VITA-TVR 2, TONOMAT LA RADIO IASI, PROVINO, FESTIVALUL BERII, ZI DE VARA LA CORSO, DESCHIDERE CLUB CORNER, DESCHIDERE CENTRU DE AFACERI IDEO, SEMINAR TIRIAC CASA AUTO, etc.

Timp de 3 luni au fost imaginea Clubului AMSTERDAM, Moldova Mall, etaj 5, in proiectul iLive Karaoke by The Groovies. Toate acestea sunt doar inceputul unei frumoase povesti de IASI…

Ginduri bune de la Mihaela si Cristian Garlea & THE GROOVIES

CONTACT:

TEO – 0754455041/teo0880@gmail.com

MIHAELA GÂRLEA – 0744293020/garleamihaela@yahoo.com

facebook.com/The-Groovies

YouTube Channel

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “The Groovies”

 1. Veronica C. says:

  Ultima oara v-am ascultat Corner si a fost extraordinar!
  Transmiteti multa energie pozitiva…!!!!!!Mult succes!!!

 2. Laura B. says:

  Felicitari,dragilor!!!Meritati sa fiti aplaudati,sa fiti admirati,sa fiti ascultati…Sunteti speciali!De fiecare data cu acelasi drag!!!Laura

 3. Cornel T. says:

  Da, este adevarat, o trupa cum nu prea mai vezi in zilele noastre, toti sunt artisti de exceptie, acum ar fi cazul sa se impuna si in plan national !!!

Scrie un comentariu: