The Flat Guitar Academy – proiect educațional al Duo Kitharsis

Asociația Pro Valores și Duo Kitharsis își unesc forțele într-un proiect educațional unic în România, care va fi lansat pe 1 august 2017, The Flat Guitar Academy.

The Flat Guitar Academy este un concept ce a luat ființă la inițiativa a doi dintre cei mai valoroși chitariști români – Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan, membri Duo Kitharsis, muzicieni cu studii in Germania și Franța. Ei sunt sunt atât artiști recunoscuti pe scene internționale importante, laureați la numeroase competiții de prestigiu, cât si profesori de succes în sisteme performante din vestul Europei.

Activitatea pedagogică desfășurată de cei doi chitaristi, atât în țara cât și în străinătate, le-au permis să se desăvârșească în arta pedagogiei instrumentale, reușind astfel să ajungă la performanța de a valorifica la maximum și într-un timp foarte scurt potențialul fiecărui elev (copil/adult).

The Flat Guitar Academy este o evadare din tipare, este abordarea studiului unui instrument muzical într-o manieră confortabilă și neconvențională, păstrându-se în același timp înalte standard profesionale. The Flat Guitar Academy este soluția pătrunderii în lumea spectaculoasă și deosebit de frumoasă a chitarei.

Cursurile se adresează tuturor melomanilor, de la mic la mare, tuturor celor care doresc să descopere sau să aprofundeze chitara, atât într-o manieră jovială cât și dintr-o perespectiva academică. Și pentru că s-au gândit la pasionații de chitară pentru care bariera distanței ar putea reprezenta o piedică în împlinirea unui vis frumos, The Flat Guitar Academy oferă alternativa cursurilor pe Skype.

INSCRIERE

Locurile la acestă experiență sonoră unică sunt limitate. Preturile variaza de la 300 lei/luna pentru pachet Silver pana la 760 lei/luna pentru pachetul Platinum. Pentru inscriere CLICK AICI. Cursurile vor avea loc in Bucuresti sau pe Skype.

INFO

www.flat-guitar-academy.net

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: