The Color Run Iasi

Pregătește-te să visezi în culori! Pentru prima dată, orașul Iași este pe harta locațiilor The Color Run România. Pe 24 iunie 2017, de la ora 14:00, Palatul Culturii Iasi.

The Color Run Dream Tour 2017 îi va aduce pe Color Runneri într-o lume în care totul este posibil și îi inspiră să-și transforme visurile în realitate pe parcursul celor 5 km magici.

În premieră, participanții vor lua startul printr-un tunel învăluit în ceață, cu mai multă muzică decât niciodată. Alergătorii vor simți că plutesc de fericire în Cloud Zone.

Te așteptăm la Palatul Culturii, să pășești într-o lume în care totul este posibil, unicornii sunt reali, iar norii de spumă fac ca totul să fie grozav.

La final, medalia cu magicul Unicorn, Dream Wall-ul și norii de spumă te fac să visezi în culori!

The Color Run™ – cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica în culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. The Color Run™ a luat amploare odata cu lansarea sa, în ianuarie 2012 si a crescut de la peste 50 de evenimente si 600.000 de participanti in 2012 la mai mult de 225 de editii si peste patru milioane de alergatori in 2015. Din 2014 The Color Run™ a ajuns si în Romania!

In al IV-lea an, 2017, pregateste-te sa visezi in culori! The Color Run Dream Tour 2017 ii aduce pe Color Runeri intr-o lume in care totul este posibil si ii inspira sa-si transforme visurile in realitate pe parcursul celor 5 km magici.

INSCRIERE

Inscrierea se face AICI. Taxa de inscriere variaza in functie de perioada inscrierii si de pachetul ales, de la 79,99 la 199,99 lei. Un procent din taxa ta de participare la cea mai vesela cursa alearga catre adolescentii din GROW, pentru a-i ajuta sa-si descopere valorile si sa-si aleaga drumul in viata! GROW este un proiect pentru liceenii cool, organizat de Scoala de Valori si AIESEC, cu traineri internationali, workshop-uri practice si multa distractie!

INFO

thecolorrun.ro/locations/iasi

www.facebook.com/TheColorRunRO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “The Color Run Iasi”

  1. savin maria says:

    Poate participa si copilul meu si prietena ei si prietena mea suntem patru

Scrie un comentariu: