The Biggest Rooftop Party in Town # 2 @Palas Mall

rooftop-party-palas

Cea de-a doua editie a ”The Biggest Rooftop Party in Town” are loc vineri, 3 iulie, pe acoperisul mall-ului Palas, cu nimeni alta decat mult asteptata artista napoletana Deborah de Luca , o adevarata senzatie a internetului. Line up-ul este completat de Giuseppe Cennamo unul din cei mai in voga italieni de techno ai momentului, Atapy , Nusha, Luca M si Just2.

The biggest rooftop party in town prinde amploare de la an la an. Daca in 2013 s-a inceput cu un singur rooftop in Bucuresti, in 2014 a ajuns si la Timisoara si Iasi, iar vara aceasta se adauga pe lista  si Clujul.

Este singurul concept care se desfasoara an de an in acelasi loc, pe singurul rooftop din oras (atat Bucuresti, Iasi, Timisoara cat si Cluj), cu cele mai mari nume din industria muzicii electronice. Pentru al doilea an consecutiv petrecerea ajunge la Iasi, pe un rooftop de exceptie, cu un line-up de zile mari!

LINE UP

Deborah de Luca sau “senzatia internetului” asa cum au numit-o cei de la Egg London, vine in premiera la Iasi pentru a-si incanta miile de fani cu aparitia sa unica. Deborah de Luca este o prezenta regulata la cele mai mari evenimente de techno din intreaga lume, groove-ul sau napoletan rasunand puternic pretutindeni, aducand multimea in extaz.

Giuseppe Cennamo este artistul a carui piesa Dance till tomorrow , semnata Desolat, a fost printre cele mai ascultate piese ever, pentru ca exista in set-ul tuturor dj-ilor. In 2013 si-a lansat EP-ul Changes la casa de discuri SCI+TEC a lui Dubfire. In ultimii 5 ani Giuseppe a pus muzica din Miami la Ibiza, de la Berlin la Paris si in mai toate cluburile mari ale lumii. Talentatul napoletan este pe val, ca si cariera lui de alfel, iar daca nu-l prinzi la pupitru cu siguranta o sa-l gasesti pe ringul de dans.

Atapy este unul dintre cei mai placuti si apreciati artisti romani la Iasi.Nu are nevoie de foarte multe cuvinte, pentru ca toata lumea il cunoaste. Single-urile sale au atras atentia si contributia unor artisti precum M.A.N.D.Y./Dubfire/Laurent Garnier/Ritchie Hawtin/ Tom Budden/ Djuma Soundsystem/ Someone Else/ Jacuzzi Boys/ Brothers Vibe. In prezent, Atapy are colaborari cu artisti renumiti din LA precum Louisahhh!!! si Cari Golden, vocalisti care lucreaza cu nume mari ale muzicii electronice underground.

Nusha este artista cu cea mai mare ascensiune in randul dj-itelor din Romania.A evouluat rapid, si sigur, ajungand sa puna muzica altaturi de cele mai mari nume din industria muzicii electronice , precum : Solomun, dOP, Audiofly, James Zabiela, etc. Motto-ul sau este “daca vrei sa dansezi pana ce-ti plang tenesii…atunci asculta-mi muzica” .

JUST2 impreuna cu Luca M formeaza unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din Romania, piesele lor facand parte din repertoriul obisnuit al multor DJ, dintre care putem distinge nume ca Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joris Voorn. In 2011, o noua poveste se infiripa pentru cei doi, reusind cu ajutorul lui Luca M, unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai acestui proiect, sa deschida propria casa de discuri, Get Funky Music, sub egida careia au semnat artisti de renume, precum David Herrero, Hollen, Tube & Berger, Mario Ochoa, Mikalogic, Fabian Argomedo si multi altii. Impreuna cu Luca M, cei trei au reusit sa captiveze mii de ascultatori, prin numeroasele colaborari ce le-au adus renume in scena muzicii house de pretutindeni.

BILETE

Bilete regular in avans: 25 lei. Bilete la intrare: 30 lei inainte de 00:00, 40 lei dupa 00:00. Rezervari mese: Elly 0745.044.515. Biletele in avans le puteti achizitiona din reteaua BILETE.RO, de la orice Inmedio sau Germanos. STUD PASS – Iulius Mall et. 2: 0773 894 296 (11:00-19:00); ERAGON VIBES – Marius 0749 314 463; TEO’S CAFE – T17 (Tudor Vladimirescu) si la UMF (gang Spital Sf. Spiridon ); MADISON, in incinta Palas Mall.

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 22:00. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 01:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

INFO

Alltime Clubbing

Web: www.alltimeclubbing.com/

FB: www.facebook.com/Alltimeclubbingofficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: