The Best Christmas School

christmas-school

Prichindeii sunt invitati in perioada 7-21 decembrie 2014, in Atrium Palas Mall,  la cea mai buna scoala de Craciun, acreditata chiar de Mos Craciun –  ”The Best Christmas School”. Va asteapta ateliere creative, workshop-uri interactive, evenimente muzicale si cursuri interesante.

În asteptarea lui Mos Crãciun, copiii sunt asteptaþi la Palas Mall, locul de poveste din Iasi unde au parte de decoruri fascinante de iarnã si de evenimente speciale. În luna decembrie, cei mici sunt invitati, la etajul întâi al Atriumului, sã participe la atelierele de la „The Best Christmas School”, prima scoalã „acreditatã” de Mos Crãciun si „Ministerul de Educatie Polul Nord”. Cei mici vor avea parte de activitãti recreative si educative în acelasi timp, organizate de Fundatia pentru Educatie Internationalã si Seven Hills International School, în parteneriat cu „Flori de portocal” si Colegiul National de Artã „Octav Bãncilã” Iasi.

Copiii vor învata cum sã mânuiascã pãpusi, construind o poveste aleasã de ei si îsi vor dezvolta abilitãþile sociale si creative, prin implicarea în realizarea unui mic spectacol. Vor învãta sã creeze decoratiuni de Crãciun modelate în lut, scrisori 3D pentru Mosul si alte giumbuslucuri decorative. Vor lua parte la jocuri educative de memorie si de echipã, vor învãta sã scrie într-un mod creativ si vor avea ocazia sã participe la cursuri de Design and Technology si Englezã, sustinute de profesorii Seven Hills International School. Participarea este gratuitã.

school-christmas

Miercuri, 10 decembrie, de la ora 17.30, prichindeii vor învãta cum sã realizeze diverse decoraþiuni din hârtie. Vineri, de la ora 17.00, si duminicã, de la ora 11.00, este programat „Atelierul de povesti”, unde vor învãta cum sã mânuiascã marionete. Sâmbãtã, de la ora 11.00, cei mici sunt asteptati la cursul de Design and Technology, unde se vor juca folosind diferite materiale, vor afla ce proprietãti au si ce pot sã realizeze din acestea. Duminicã, la ora 14.00 va începe atelierul de scriere creativã pentru copii – o abordare artisticã a scrisului de mânã. De la ora 19.00, la scena de la parterul Atriumului, va avea loc un eveniment muzical cu suflãtori, sustinut de elevii Colegiului National de Artã „Octav Bãncilã”

Luni, 15 decembrie, de la ora 17.30, cei mici vor învãta noi cuvinte în limba englezã într-o manierã distractivã, iar marti si joi, de la ora 17.00, sunt invitati la cursuri de Design and Techology. Evenimentele cu si pentru cei mici, organizate de Fundatia pentru Educatie Internationalã în Palas Mall, se vor încheia duminicã, 21 decembrie, ora 11.30, cu un spectacol de muzicã de coarde, oferit în Atrium de elevii Colegiului National de Artã „Octav Bãncilã”.

INFO

Palas Mall

www.palasmall.ro

www.facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: