The Beat of (he)Art aduce teatrul, muzica si dansul pe aceeasi scena

Marti, 17 mai 2011, incepand cu ora 18.00, va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, sala Gaudeamus, evenimentul caritabil The Beat of (he)Art. Evenimentul este organizat de echipa Synaptico, compusa din masteranzi ai Facultatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, specializarea Marketing si Comunicare in Afaceri, in colaborare cu Fundatia Bethany Iasi. Scopul evenimentului este de a strange fonduri ce vor fi utilizate pentru dotarea unui cabinet de kinetoterapie destinat copiilor cu dizabilitati neuromotorii. Acest demers este sustinut de partenerii Realmag Delivery, EuroMarket.ro, Astra Asigurari, Ispal si Mobila Grande.

The Beat of (he)Art va aduce in fata spectatorilor trei forme diferite ale artei: arta teatrala, coregrafie si arta muzicala, sub tema principala “Clasic si modern”. Prezentatorul evenimentului, actorul Pavel Bartos, va introduce pe scena reprezentantii celor trei forme de arta. Teatrul este prezent prin trupa Ludic, cu spectacolul “Poem irlandez pentru vioara si suflet”, o adaptare dupa dramaturgul irlandez John Kendrick si in regia lui Aurel Luca, alaturi de o miscare scenica si o coregrafie de Vera Pantea. Coregrafia va fi realizata printr-un duel a doua stiluri de dans diferite, interpretate de trupa Quasar Dance, respectiv dans modern, break dance si street dance. Ultimul moment al evenimentului, cel de muzica, va fi sustinut de orchestra Liber Artis in colaborare cu Adzyro si Basic Form, o asociere unica, pentru crearea unei atmosfere deosebite.

Suma adunata din vanzarea biletelor va fi folosita pentru ajutorarea copiilor cu dizabilitati neuromotorii, precum paralizii cerebrale, sindromul Down, distrofii musculare si alte maladii cu caracter degenerativ. Echipa Synaptico in colaborare cu Fundatia Bethany isi propun realizarea unui cabinet de kinetoterapie, pentru tratamente de recuperare neuromotorie a copiilor cu astfel de dizabilitati, cu varste cuprinse intre 2-15 ani si cu o situatie materiala precara. Costul estimat pentru proiect se ridica la aproximativ 3000 de euro.

Biletele sunt disponibile in incinta Centrului Comercial Felicia Iasi si pot fi procurate si de la membrii echipei Synaptico, la pretul de 15 lei (sala) si 20 lei (balcon). Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie numerele de telefon 0766 833 190, 0747 066 820, adresa de e-mail contact@beat-of-art.com si site-ul oficial al evenimentului www.beat-of-art.com.

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: