“The Art of FLIGHT” – vizionare in premiera in Romania

 

* joi 15 decembrie, ora 20.00 * Corner Sport Bar

Filmul care a adus noi standarde in randul productiilor de sporturi de actiune, “The Art of FLIGHT” va putea fi vizionat in premiera in Romania, joi, 15 decembrie, incepand cu ora 20.00, in Corner Sport Bar din Iasi. Intrarea este libera.

In regia lui Curt Morgan, filmul este o productie Red Bull Media House in colaborare cu Brain Farm Digital Cinema. “The Art of FLIGHT” combina povesti palpitante cu personaje cu totul aparte din lume snowboardingului mondial care culmineaza cu niste scene de actiune in locatii demne de invidiat de catre orice practicant al sporturilor de iarna. Echipamentul folosit la filmare a fost in mare parte realizat special pentru acest proiect, iar imaginile capturate sunt adevarate opere de arta.

Intr-un echilibru perfect, filmul ofera scene de actiune culminand cu super trick-uri pe snowboard, alaturi de momente de aventura, dar si suspans.

Comunicarea dintre ceea ce se intampla pe ecran si spectator iti da senzatia ca te afli chiar acolo, in mijlocul actiunii.

Travis Rice, alaturi de alte nume sonore din snowboardingul mondial, si-au dedicat ultimii doi ani pentru a ne arata ce este posibil si ce nu pe snowboard.

“Prin intermediul riderilor avem ocazia sa le aratam celor care vizioneaza filmul modul in care noi calatorim in cautarea celor mai izolate locuri de pe pamant, cele mai dinamice suprafete si cele mai neobisnuite conditii pentru snowboard”, spune Rice. “Bucuriile, realizarile si uneori insuccesul raman undeva intr-un con de umbra, o parte mai dramatica a acestui fim. Intr-o oarecare masura ne aflam pe o linie intre depasirea limitelor si stapanirea de sine atunci cand este cazul”.

Rice i-a avut “complici” pe unii dintre cei mai buni snowboarderi din lume, printre care se numara de doua ori “Riderul anului” John Jackson, Mark Landvik, medaliatul olimpic  Scotty Lago, Nicolas Muller, DCP, Jake Blauvelt, Pat Moore, Jeremy Jones, Eero Niemela si altii. Traiti alaturi de ei bucuria succesului in incercarea de a cuceri noi munti si zone neexploatate pana acum, cu unghiuri de coborare unice si zapada neatinsa pana atunci – Patagonia, Alaska, Aspen, Colorado, Anzii sunt doar cateva dintre locatiile care fac deliciul publicului amator de sporturi extreme.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: