The 3 Battles la Iulius Mall: Dance, Voice, Fashion. Invitati: What’s UP şi Delia

battles-iulius-mall

În acest an, Iulius Mall sărbătoreşte Black Friday pe 21 noiembrie 2014 şi le propune ieşenilor multă distracţie. Invitaţi la cumpărături sunt What’s UP şi Delia, iar brandurile preferate au pregătit promoţii care ajung chiar şi până la 80%. De pe agenda surprizelor nu lipsesc premiile cool şi concursurile antrenante, aşa că accesorizează-te cu bună dispoziţie şi vino la petrecerea dedicată pasionaţilor de shopping!

De la ora 15.00, la scena de la etajul întâi al mall-ului, se va da startul Dance Battle. Dansatori profesioniști se vor întrece în paşi şi stiluri de dans, electrizând atmosfera. Cezar Dometi, Oana Roman, Alexo, Mara Paparău, Andrei Bălan, Codruța Filip, Ruxandra Tomulesei, Amir Arafat vor participa la Voice Battle. Artiştii au acceptat provocarea de a se transforma în cântăreţi celebri şi de a impresiona publicul şi juriul cu interpretările lor cât mai aproape de original. Un alt moment pregătit pentru pasionaţii de modă este Fashion Battle, în care cinci studenţi de la Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi îşi vor disputa titlul de cel mai bun stilist. Tinerii vor avea misiunea să compună cele mai cool ţinute, cu piese vestimentare şi accesorii de la magazinele din mall.

Pe parcursul zilei, Daniel Buzudugan va intra în legătură video directă cu Mihai Morar, aflat la Iulius Mall Cluj, pentru petrecerea de Black Friday, astfel încât ieşenii şi clujenii se vor distra împreună. De la ora 19.00, fanii What’s UP şi Delia vor avea ocazia să îi vadă cântând live cele mai îndrăgite hituri. În plus, barmanul Valentin Luca va face show şi îi va încânta pe clienţi cu cele mai delicioase cocktail-uri.

Iulius Mall îi va răsplăti pe cumpărători cu peste 500 de premii cool. Toți cei care fac shopping de minimum 100 de lei vor primi cadouri constând în baterii portabile sau boxe pentru smartphone și tricouri cu mesaje amuzante. În plus, Daniel Buzdugan va acorda la scena trei Iphone 6 celor mai norocoși clienți.

INFO

Iulius Mall Iasi

Complex Studentesc T. Vladimirescu

Telefon:     +4 0232 208500

Web: www.iuliusmall.com/iasi

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

Twitter: twitter.com/IuliusMallIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: