Texas Spring Joy @Little Texas

martie-little texas

La inceput de primavara Little Texas ii asteapta pe toti cei care le trec pragul cu surprize culinare si cadouri primavaratice. La Little Texas te poti bucura de flori, preparate savuroase, deserturi fine si o atmosfera calda, ce prevesteste venirea primaverii.

De 8 martie sarbatorim cele mai importante zile din aceasta luna cu decoruri vesele, martisoare si cadouri pentru doamne si meniu la carte Tex-Mex, iar sambata, 5 martie si duminica, 6 martie, aveti ocazia sa savurati un meniu aparte, la un pret special, cu preparate inedite, realizate cu drag de echipa de bucatari Little Texas.

Meniul special Texas Spring Joy cuprinde: Spring Bouquet, o salata fresh, cu legume proaspete si piept de pui savuros, Sweet Passion Fruit Trout, file de pastrav preparat la cuptor, cu broccoli, cartofi gratinati si sos de fructul pasiunii si un desert cremos si aromat My Carolina Creme Brulle, cu vanilie, zmeura si capsuni. Pentru acest festin de primavara somelierii Little Texas au ales un vin alb care completeaza simfonia aromelor.

Sambata, 5 martie, de la ora 18.00, atmosfera speciala este completata de momentul de blues live, sustinut de Andra Botez, care va transforma seara intr-un eveniment de neuitat.

REZERVARE

Detalii și rezervări: 0741.740.740.

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

Fax: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

www.facebook.com/LittleTexas.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: