Texas Spring Blossom

Texas-Spring-Blossom_galeri

In prima saptamana din martie, primavara infloreste la Little Texas cu surprize speciale si momente memorabile! Starnim zambete luminoase cu  deserturi speciale, cadouri primavaratice si momente artistice atent alese.

Texas Spring Sweets & Moments

Aducem zilele cu soare mai aproape cu deserturi ce starnesc pasiuni aprinse si preparate Tex-Mex, mai savuroase ca niciodata. Printre deserturile consacrate Little Texas se vor regasi noi preparate dulci, fine si delicioase, create de patiserii nostri special pentru venirea primaverii: Texas State Fair Pecan Pie, Decadent Marshmallow Brownie, Cloud No. 9 Lemon Cake si Chocolate Cheese Cream Pie.

In cursul zilei de 8 martie, le intampinam pe doamne si domnisoare intr-un decor vesel si boem si le daruim cu tot dragul fursecuri aromate si flori delicate. Momentul de muzica live al saxofonistei Mirabela Bardan ne va bucura simturile, intregind atmosfera placuta a serii.

Spring Blossom Party

Spring Blossom Party dezlantuie pe 8 martie, la ora 18.00, sezonul serilor magice petrecute in cadrul elegant si rafinat din Glen Rose Ballroom. Meniul serii, selectat cu grija de maestrii bucatari se va impleti cu un Open Bar Cocktail, special pentru doamne. Coloana sonora va fi asigurata de DJ Spark, iar spectacolul de dans al trupei The Sky va completa atmosfera festiva.

Let the spring shine all over you at Little Texas!

REZERVARE

Pret eveniment Glen Rose: 120 lei/persoana (meniul include starter, fel principal, desert, bauturi racoritoare, vin, cafea si Open Cocktail Bar pentru doamne). Reducere de 10% pentru grupurile mai mari de 10 persoane! Detalii si rezervari: 0232-272.545 sau la adresa de e-mail restaurant@littletexas.ro.

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

Fax: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

Web: www.littletexas.ro

FB: facebook.com/pages/Little-Texas-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: