Texas Junior Chefs – Ateliere de gatit pentru copii, cu specific american!

Little Texas Kids Village, singurul loc de joaca cu specific western din Iasi organizeaza în fiecare saptamâna ateliere de gatit pentru copii, cu preparate autentic americane. Cursurile Texas Junior Chefs sunt recomandate copiilor cu vârsta de peste 5 ani, pasionati de gatit si de stilul de viata american.

Atelierele de gatit sunt organizate în satul texan Kids Village, din cadrul complexului Little Texas, în fiecare joi, începând cu ora 18:00. Fiecare editie este dedicata unui preparat cu specific Tex-Mex sau american, iar cei mici au posibilitatea de a se distra si de învata totul despre ingredientele, condimentele si tehnicile de gatit americane.

Editia din fiecare saptamâna are loc joia, începând cu ora 18:00 în sala Kids Saloon, din satul texan Kids Village.

INSCRIERE

Pretul unui atelier este 25 lei, iar în urma atelierelor de gatit fiecare copil poate primi un certificat de Junior Chef, oferit de Little Texas Kids Village. Certificatul va fi oferit copiilor care participa la minim 7 din 10 ateliere. Cei care participa la 10 ateliere primesc pe lânga certificat si o boneta personalizata de bucatar. Înscrierile la atelierele de gatit se fac la numarul de telefon 0734/738.724 sau la  kidsvillage@littletexas.ro, în limita locurilor disponibile.

INFO

Little Texas Kids Village

Stradela Moara de Vânt nr. 31-33, 700376

Telefon: 0755 55 11 22

E-mail: kidsvillage@littletexas.ro

Web: www.littletexas.ro/restaurant/kids-village/

www.facebook.com/LittleTexas.KidsVillage

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: